Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One vs Xbox 360 na fitness


antarian

Recommended Posts

Zdravím,

Chci porizovat pro otce xbox (vicemene jen kvuli cviceni - Kinect)

- Hry hrat asi nebude

- Spojeni s TV by vyuzil, to ale pravdepodobne vubec nefunguje v tuhle chvili (pokud ano, budu rad pokud nekdo rekne jake ma zkusenosti pri pripojeni Xboxu k satetlitu a TV

- Prehravani filmu a muziky (DLNA) by vyuzil take, ale myslim ze to take moc nefunguje (pres co je mozne pripojit reproduktory).

Xbox Fitness by byl pravdepodobne perfektni a nebyl by ani problem kvuli nemu zaplatit XBOX live gold clenstvi. (kdyz uz jsem chtel xbox koupit tak jsem ale zjistli, ze XBOX fitness bude vyzadovat od pristiho roku jeste dalsi poplatek, ale at jsem se snazil hledat jakkoliv tak jsem bohuzel nenasel vubec nic)

Napadlo me tedy zdali by nebyla nakonec lepsi variantou koupe XBOX 360 (kde vim ze jsou i fitness hry, ktere behaji pomerne slusne. Mozna to nema lecktere vychytavky XBOX one, ale aspon to bezi bez problemu a dalsich poplatku)

Zkousel si tady nekdo XBOX 360 fitness hry a XBOX One fitness a je schopen porovnat o kolik se XBOX one zlepsilo? (Pokud bych vedel, ze se objevi XBOX one hry na kinect tak bych klidne koupil XBOX one - ale zatim jedine co jsem videl byli dve tancovani a to je asi tak vse:-( Obavam se aby veskery fitness nechtel microsoft cpat do tehle aplikace u ktere pak nastavi nesmyslnou sumu jako + dalsich 1000 - 3000 rocne)

otazky tedy jsou:

1) Porovnani xbox 360 a xbox one fitness her

2) Vite o tom ze by nekdo pripraval samostatne fitness hry na xbox one, tak jako byly na xbox 360?

3) Povedlo se vam nekomu najit kolik bude stat xbox fitness predplatne od pristiho roku (prijde mi to zvlastni politika, rict ze neco bude placene, ale nerict za kolik. Pro nekoho muze to fitness byt hlavni duvod koupe, kdyz na tom prakticky nic moc jineho z toho co slibovali nefunguje)

4) Nevite o tom jestli neplanuje neco sony na jejich PS4 a to nove oko? (ale obavam se, ze ta jejich kamerka bude stat asi za prd v porovnani jak s XBOX 360 tak s XBOX one)

ps. nejsem zadnej xbox hater (moc bych to chtel otci poridit), jen mi chybi dost informaci a nerad bych mu koupil neco co nakonec poradne ani nevyuzije, protoze na to za rok napali nejaky nesmyslny poplatek. (sam mam xbox 360 - jen kinect hry a jsem spokojenej. Klasicke hry hraju radsi na compu - je to prece jen na krapet lepsi urovni i v porovnani s next gen konzolema :-) Jen mi chybi sporty)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu