Sveet Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Zdravím. Koupil jsem si hru Crysis 3, a na obalu této hry jasně píšou, že je hra v češtině. Respektive Česká verze, jenře k mému údivu hra v češtině prostě není. Napadlo mě, že se čeština nejdříve musí nastavit, což nevím tedy jak. Neví někdo z Vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Spust hru a cekej,po uvodnim videu se ti objevi nabidka cestiny nebo anglictiny a pak ti najede menu hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sveet Odesláno Únor 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Po jakém videu? Žádné video před spuštěním hry nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Strc hru do Xka a pockej,nabehne ti nabidka jazyku a pak se dostanes do menu hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sveet Odesláno Únor 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Kdyby nabídka pro výběr jazyku najela tak bych se zde neptal, jenže žádný výběr jazyku nenajede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Máš v konzoli správně nastaven region na czech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ja mam Crysis 3 a nabizi mi to cestinu nebo anglictinu po spusteni! Jak pise kolega nademnou,je treba mit nastaven v Xboxu region na ceskou republiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sveet Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ano region v xboxu mám Czech, ale jako jazyk angličtinu. Čeština není k dsipozici pro xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Tak to všichni víme, že menu X360 v češtině není... No já bych to tipoval na variantu, že jsi hru koupil od někoho z druhé ruky, CZ verze to není ale dotyčný chytrák ti to dal do CZ obalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sveet Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Pleteš se, koupil jsem to v comfortu, podle mě by si nemohli dovolit prodávat hry v angličtině v CZ obalu. V tom případě to mám řešit jak? Reklamací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Zasel bych s tim do Comforu a pozadal je at mi ukazi tu cestinu,ale je to divne,bud ti dali jen AN verzi nebo delas neco spatne ty!Nebo zkus tu hru u nekoho kdo ma Xbox z tvych znamych! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.