Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3DS vs. 3DS XL


starmen

Recommended Posts

Mám 3DS a k němu R4i Gold. V brzké době jsem chtěl koupit nějakou kartu na 3DS hry. Ale, protože jsem bohužel udělal update FW, tak se budu chtít 3DSka zbavit. No a napadlo mě, trochu přišetřit a koupit si rovnou verzi XL. Protože větší display je hodně lákavá věc.

Jenže. Co jsem se tak díval na srovnání obou verzí, tak verze XL vypadá oproti klasickýmu 3DS hodně lacině. Hrozně vypadají jak matné plasty, tak i provedení tlačítek - posuvník 3D zobrazení a i ta spodní lišta s tlačítky Select, Home, Start.

Tak se ptám, připadá to tak jen mě? Dokaže větší display tyto nevýhody vyrovnat? A nebo ho oželet a nechat si 3DS? Zajímají mě hlavně postřehy lidí, co přešli z 3DS na XL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice oboji doma nemam, jen XL, ale klasicke jsem mel v ruce a zadny rozdil v kvalite jsem nezaznamenal. Mozna ti to u toho XLka tak na obrazku prijde, ale v realu mi prijde poctive, bytelne, nijak lacine nevypada. Taky jsem ze zacatku mel ten dojem, obzvlaste z nekterych videi na Youtube. Stacilo mi ho ale jednou videt v realu a mel jsem jasno. :)

3D posuvnik je podobny, podobne barvy i provedeni. Opet, zadna lacinost mi v porovnani neprisla. A ty displeje za to opravdu stoji. A nejen ty. Pro mne je to i o dalece vetsim komfortu hrani. Diky vetsi velikosti se XLko vyrazne lip drzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu