Adam Bogocz Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ahoj, dejte zítra vědět jaký update je ... http://blog.eu.playstation.com/2014/02/03/new-wireless-stereo-playstation-4-headset-revealed-ps4-system-update-1-60-detailed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Tak už je to venku, doufal jsem ve víc. Oficiální seznam změn: Hlavní funkce aktualizace systémového softwaru verze 1.60 Zlepšila se kvalita obrazu během přehrávání DVD. Bezdrátová stereo sluchátka s mikrofonem (CECHYA-0080 / CECHYA-0083 / CECHYA-0086) jsou nyní podporována. Nyní můžete ztlumit mikrofon zařízení PlayStation Camera. http://cz.playstation.com/home/news/articles/detail/item663688/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 otázka dne, proč jim to trvá tak dlouho, než vydají update a přitom je to stejně o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 díval jsem se po netu a pý DVD PS4 přehrávala opravdu příšerně a mikrofón byl pry komunitou reportovaný problém.. sluchátka nekomentuju, raději. Upřímně jsem doufal že dodají tu slíbenou podporu SUSPEND/RESUME kterou slíbili před rokem při uvádění konzole :/ Nevím jestli dějalí aktuálně na podpoře DLNA/MP3/aj. protože toto by zabralo nějaký čas(navrhnutí nové aplikace, implementace na Orbis OS, doplnění už. manuálu, testing, hlavně u DLNA..), jelikož jsem programátor tak chápu že nové, neplánované zásahy si vezmou svůj čas, hlavně v takové firmě jako je Sony, dělal jsem pro ně a znám proces. Třeba vydaj ještě něco v den JP launch, pro launch EU zveřejnili patch taky den předem, 14 dní po patchi pro US launch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Něják jsem nepostřehl, jestli už teda funguje přehrávání originálních blue-ray filmů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 No to snad uz davno funguje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 díky, vypadá to tak, jsem si nebyl jistej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 já už mám pár filmů na PS4 nakoukáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 A funguje už přehrávání 3D Bluray? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Nefunguje a podle tweetů Shuheie Yoshidy to hned tak nebude... minimmálně né v dalším update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Adam Bogocz
Ahoj,
dejte zítra vědět jaký update je ... http://blog.eu.playstation.com/2014/02/03/new-wireless-stereo-playstation-4-headset-revealed-ps4-system-update-1-60-detailed/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.