Radis Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ahj lidi, potřebuju od vás rádu. Jak dělám co dělám pořád nemůžu na HDD který jsem už přeformátoval na FAT32 dávat žádný hry. pořád mi to píše že soubor je přiliš velký. Můžete mi prosím pomoc? předem díky za odpovědi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Jaky HDD,mas RGH nebo original system?Je treba napsat vice o problemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 jasný, takže mám RGH a xbox podporuje jenom FAT32, ale hry mají vždy minimálně 8 GB. tak bych rád poprosil o nějakou radu či pomoc jak to udělat abych mohl na externí disck nahrát hry větší než 4 GB. díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) Ja mam extHDD 1TB naformatovany od novoty na NTFS,strcil jsem ho do USB Xboxu,zapnul, vyjedes z FSD do original dashe a v nastaveni dal formatovani extHDD,Xko ti naformatuje max 32GB,zalezi kolik si sam vyberes a zbytek HDD bude normalne citelny Ja mam 32GB pro Xbox a pres 900GB je normalne citelny v XBoxu Upraveno Únor 4, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Radis: to se tam snažíš nacpat hru v image tvaru, že? To by stejně nefungovalo, potřebuješ ji upravit. Buď přes Xbox Image Browser vytahat čistě soubory, nebo hodit do GOD tvaru. Na obojí způsoby jsou na fóru návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Díky lidičky už mi to všechno šlape ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.