onefootman Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Hergot...ustrihnul mi prsty...fuj :*) Takže dohráno.... Konec byl docela drsnej :-) jinak parádní hra........ Upraveno Únor 14, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Tam jsem ted taky s těm prstama, ee to je fuj jak z nich cáká krev.. :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Lidi nevite jak se tady da ziskat platinova trofej? Tipuju ze to bude drsny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 tahle hra neobsahuje platinu . ma jenom 8 trophies 2ZL - 2ST - 4BRONZ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Dik,asi blba otazka ale kde vlastne zjistim jake trofeje hra obsahuje? Ja to zatim vubec nekoumal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 http://ps3trophies.com/trophies/05889-outlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Teď je to zdarma s PS PLUS účtem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Ty hele ctes vubec nekdy co se tady píše? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomerancz Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 jsem rád že na tom jsem stejně jako ostatní :D hrál jsem to chvíli sám, ale radši jsem čekal na přítelkyni, protože jinak bych se asi po... :D fakt pecková hra, úplně něco jinýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 V dubnu bude DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Jen se zeptam,nezkousel jste nekdo hrat na Insane? Chci to zkusit,ale nepritomnost savu me trochu desi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 najdi si video na youtube a rid se podle nej. Pokud jsi student,tak vyuzij volna na zkouseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 (upraveno) Video na YT? ...diky za radu ale takhle mekej nejsem....to dam sam... :-) .... Student uz davno nejsem,ale cas si na to udelam.... Dam tomu pristi tyden a uvidim... Jen.se bojim toho ducha na konci....ten mi dal poradne zabrat... Upraveno Únor 28, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.