Vortex Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 mam v plane kupit wiifit koli ovladacu ,ma to niekto doma? aky mate s toho pocit ? Pokud ti nevadí pohyb a chceš se víc potit, než hrát, tak se na tom dost vyblbneš. Podložka reaguje tak jak má a jako bonus tě ještě zváží. :) Navíc se pro ni připravuje pár nových her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 a zkoušeli jste někdo ty joypady...meč štít apd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Jako videt nekoho, jak poskakuje s tim štitem a mecem pred TV tak bych se neubranil snichu :D ... to musi byt naprosty trapas :D Mam doma Eye Toy - a to je na normalni hrani nepouzitelny, a tohle uz si vazne nedovedu predstavit :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 eye toy na ps2 mám taky a náhodou se to hraje super....je to o tom jak se lidi dokáží odvázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 eye toy na ps2 mám taky a náhodou se to hraje super....je to o tom jak se lidi dokáží odvázat jo, tak beru to, kdyz je zrovna doma vic lidi .... ale pro jednoho je to k nicemu ( a zkousel si ty obliceje ?? :D ... jak si pak muzes das svuj xich treba do F1 nebo This is foobalu :D ... ) .. zajimalo by me, zda-li neco takovyho uz je i na PS3? jako moznost dat si svuj Xicht do hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 myslím že kamera na ps3 to taky bude mít když to bylo u dvojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ted světelnej meč je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tyhle ovladace mi fakt pridou uplne zbytecny.Jediny ovladace kery uznavam sou zapper a wheel.Ten mec a stit sou nehorazne smesny ae jinak wii 4ever tak enjoy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 IceTower kdyz chci hrat mariokart wii jako s volantem, tak k tomu potrebuju mit wii wheel? nebo to muzu jet i bez nej? :D (vim, debil otazka, ale zajima me hlavne to, jak se to od sebe lisi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ne nepotřebuješ je to vlastně jen kus plastu do kterýho strčíš wiimote, jinak stačí naklánět jen s wiimote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 IceTower kdyz chci hrat mariokart wii jako s volantem, tak k tomu potrebuju mit wii wheel? nebo to muzu jet i bez nej? :D (vim, debil otazka, ale zajima me hlavne to, jak se to od sebe lisi) nepotrebujes jen je to lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Zajímavá pistolka. Nevíte o něčem podobném? Akorát tam nike nevidím křížové tlačítko z wiimote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 to je ze zadu jak tam je napsáno D-pad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Zajímavá pistolka. Nevíte o něčem podobném? Akorát tam nike nevidím křížové tlačítko z wiimote. ja mám tuhle a jsem spokojenej: http://www.alza.cz/speed-link-mr-smith-double-function-gun-pro-ovladac-wii-d147728.htm má v sobě i nunchuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 to je ze zadu jak tam je napsáno D-pad No já myslel, že to je ten křížák co je na nunchucku. Každopádně jeden tam teda schází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ja mám tuhle a jsem spokojenej: http://www.alza.cz/speed-link-mr-smith-double-function-gun-pro-ovladac-wii-d147728.htm má v sobě i nunchuck Jsou tam zabudovan i ony dvě tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Jsou tam zabudovan i ony dvě tlačítka? Jasny, Z tlacitko je spodek pistole (jako kdyby jsi zasouval zasobnik), C tlacitko je na boku kde drzis pistoli, takovej malej bilej cudlik, je videt na obrazku (je z obou stran pistole) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jasny, Z tlacitko je spodek pistole (jako kdyby jsi zasouval zasobnik), C tlacitko je na boku kde drzis pistoli, takovej malej bilej cudlik, je videt na obrazku (je z obou stran pistole) Jo, tak to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 a jaky strilecky se s tou pistoli nebo tim zapprem daji hrat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Wii_Zapper_games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Jako videt nekoho, jak poskakuje s tim štitem a mecem pred TV tak bych se neubranil snichu :D ... to musi byt naprosty trapas :D No....tohle už jsem přestal řešit dávno. Když se kolikrát vracím večer z knajpy, tak udělám větší trapasy, než při máchání mečem před televizí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.