Jump to content

Soupisky Tipsport extraliga NHL14 Download

Casper21

Recommended Posts

Zalezi dle volneho casu, mozna jeste behem Olympiady ale nejspise az po Olympiade. Mam nachystanou i KHL, sice jenom 12 tymu, ale to uz mi chybi jen tri tymy do konce. Kdyby bylo vice toho casu, tak uz to je, ale davam si na vsem zalezet, takze to trva.

Moc dobrá práce!! Jen na můj vkus by mohli mít golmani větší overall (jedničky klidně mezi 80 - 90) moc toho nechytí :-D, jinak super soupisky.. ještě tady připravoval jeden kluk rosters, nevím jestli natom ještě maká dlouho se neozval (neměl nato moc čas), ale on dokonce v nějakym editoru udělal reálnou podobu výstroje,masky brankářů.. měl to taky pěkně rozjeté v kombinaci stebou by to byla asi bomba. Jen se zeptám.. je upravené nějak nastavení hry?? Přijde mě to moc rychlé.. Ale jinak VELKÁ chvála.

Golmanum jsem prave tolik nedaval, protoze kdyz meli vyssi hodnoceni, zase neslo moc golu davat:D Jinak, kdo tady delal realny masky? Mam pocit, ze to jde jen na PC verzi, ale do xboxu jsem to nikde nevidel. Nastaveni hry jsem neurpavoval, ale doporucuji hrat na Hardcore Simulace, nepada tolik branek a to mi prijde jako nejrealnejsi hokej.

Edit: Makam na soupiskach pro Olympiadu, uz jen dodelam vystroje a podobny masky pro brankare, nastavim nekterym klicovym hracum hokejky atd a vydam to. Mozna v sobotu uz by to mohlo vyjit.

Golmanum jsem prave tolik nedaval, protoze kdyz meli vyssi hodnoceni, zase neslo moc golu davat:D Jinak, kdo tady delal realny masky? Mam pocit, ze to jde jen na PC verzi, ale do xboxu jsem to nikde nevidel. Nastaveni hry jsem neurpavoval, ale doporucuji hrat na Hardcore Simulace, nepada tolik branek a to mi prijde jako nejrealnejsi hokej.

Edit: Makam na soupiskach pro Olympiadu, uz jen dodelam vystroje a podobny masky pro brankare, nastavim nekterym klicovym hracum hokejky atd a vydam to. Mozna v sobotu uz by to mohlo vyjit.

JJ stim nastavením to byla blbost zahrál jsem si jak si psal a super.. je fakt že mám problém dát gol :-) ta olimpiáda bude teda super pokud to dotáhneš.. no hele posílal mě obrázky už ze hry asi čtyř golmanů měl nějaké dva editory co vím, ale jak to dělal netuším ,ale i tak výborná práce!!

JJ stim nastavením to byla blbost zahrál jsem si jak si psal a super.. je fakt že mám problém dát gol :-) ta olimpiáda bude teda super pokud to dotáhneš.. no hele posílal mě obrázky už ze hry asi čtyř golmanů měl nějaké dva editory co vím, ale jak to dělal netuším ,ale i tak výborná práce!!

Zkus mi poslat ty obrazky omrknu to, to by bylo zajimavy:)

ondra1994: Ja nemam livko, tak sem ty soupisky zkus nahrat a uvidime, jsou dobry nebo nic moc?

Ahoj, prosím tě, přes horizont upravim soubor ktery je jako roster aby jsem ho mohl odevřít v nhlviewng změním si tam co chci a pak uložim, jenze kdyz to chci nahrat na flashku a pak do xboxu, tak to hlasi chybu, kdyz to delam souborem od tebe, tak mi to funguje, mam ve hre i tymi z druhy ligy, ale muj upraveny roster v nhlviewng mi nejde.

• 2 months later...

Pokud mas uloziste flashku, tak jedine do druhyho USB pichnout druhou. Myslim si, ze jina sance, nez dat soupisky pres flashku asi neni.

niasis: Stranky se nekdy seknou, takze je potreba dat f5, popripade zkusit vicekrat. Nebo zmenit pro nacteni na tu chvilku prohlizec. Je to hosting zdarma, tak to nekdy zlobi.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...