roske Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Zdravím,koupil jsem si pred 2 tydny ps4 a hned jsem si aktivoval ps+ na 2 tydny zdarma a dnes se mi to automaticky protáhlo na měsíc za 180kc, da se někde nastavit aby se mě to automaticky neprodlužovalo?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 je to v nastavení v dasboardu account managment, tak se to dá deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roske Odesláno Únor 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Melo by to byt fund wallet atomatically? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Ne, je to Automatic Renewal. https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
roske
Zdravím,koupil jsem si pred 2 tydny ps4 a hned jsem si aktivoval ps+ na 2 tydny zdarma a dnes se mi to automaticky protáhlo na měsíc za 180kc, da se někde nastavit aby se mě to automaticky neprodlužovalo?děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.