roske Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Zdravím,koupil jsem si pred 2 tydny ps4 a hned jsem si aktivoval ps+ na 2 tydny zdarma a dnes se mi to automaticky protáhlo na měsíc za 180kc, da se někde nastavit aby se mě to automaticky neprodlužovalo?děkuji Citovat
0 Umberto Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 je to v nastavení v dasboardu account managment, tak se to dá deaktivovat. Citovat
0 roske Odesláno Únor 9, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Melo by to byt fund wallet atomatically? Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Ne, je to Automatic Renewal. https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2630 Citovat
Otázka
roske
Zdravím,koupil jsem si pred 2 tydny ps4 a hned jsem si aktivoval ps+ na 2 tydny zdarma a dnes se mi to automaticky protáhlo na měsíc za 180kc, da se někde nastavit aby se mě to automaticky neprodlužovalo?děkuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.