hotar9403 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 cus lidi mam ps3 fat 40gb a fw 4.55 chci hrat stazene hry kouka sem po netu a videl sem lidi ze na to pouzivaj jailbreak nebo multiman a podobne ale nevim jak na to ani jak to funguje jenom ze to ma jit prez flashdisk .byl bych rad za nejakej postup diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 a co si projít sekci PS3 Tutoriály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 nejdřiv musiš ziztit data code na sve ps3 a pak si najit flesera ktery ti udela flasch konzole ale fatky se rozpadaj pod rukama takže nevim jestli se někomu bude do toho chtit jjit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 jestli je to CECHG tak na 95ˇ% to nikdo neudela nebo tam se pají draty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bucek Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Mam taky Chech 2004 fimware 4.55. a myslim ze CFW na tento fimware neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 2004a nebo b jdou bez problemu , nevidim problem proč by tam cfw rogero nešel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bucek Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 je tam fimware 4.55 a zkoušel přes flashku nahrat Rogero a nic se mi neobjevy. Na konzoli update a pres storage media a nic se neobjevy. Jeden kluk mi nabizi, že to uděla za 1200kc a bude mu to trvat dvě hodiny. 2004B. Tak mi porad dam ti za to 500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bucek Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Aj pres recovery menu jsem to zkousel. Zkousel jsem 3.55 a po tom od nějakého Habit jmeno nebo, tak neco. a nic a prave jsem si myslel, že musis mit fimware větši aby jsi mohl nahrat Rogero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 CFW lze nahrát jen na OFW 3.55 a níž, pojestli máš FW vyšíí tak musíš bud koupit nějaký Cobra ODE nebo 3k3y ODE(funguje na všech typech konzole, ale stejně se to přidělává na základní desku PS3, takže ji musíš rozebrat), a pokud je tvoje konzole starší tak je tu možnost downgrade na 3.55 pomocí flasheru. Flasher nebo ODE stojí cca stejně, něco přes $100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 No, taky poradím. Jen chci uvést ten ode emulátor na pravou míru. Pokud máš fw 4.55, tak je to docela smůla. Momentálně funguje jen E3 ode pro. Ale s každou novou hrou musíš vypálit nové BD. Cobra ode bude možná fungovat, ale zatím se to neví jistě. A 3k3y je pro 4.55 úplně mrtvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bucek Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Už to mam hotovy. Rogero 4.55 něco mě to stálo. a mužu pařit až do úmoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 A mohol by si poradit ako na to? Alebo kto ti to urobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killerzcz Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 pisni mi taky do SZ prosim na koho se obratit....ja si CFW usebe podelal upgradem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.