Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Účet z PS3 na PS4

SuD ml

Otázka

Zdravím,

měl by jsem takovou otázečku než prodám svoji PS3 a zakoupím PS4.

Sdílím svůj hlavní účet na dvou konzolích PS3.Mam tam cca 10 her které sdílím ještě s kamarádovo konzolí.A protože vím že hry z ps3 se nedají hrát na ps4 nechal by jsem svůj účet i s hrama k dispozici v ps3 co někomu prodám samozrejmě bez hesla;-)

Moje otázka tedy zní:Budu se potom moci bez problémů přihlásit a stahovat si hry s tímto účtem i na PS4 ? Něco mě říká že ano,ale raději se ptám zde :-)

A jaká je podle vás reálná cena k prodeji rok a půl staré PS3(160 gb,záruka do 8/2014 v CzC),2x ovladač,1x dokovací stanice pro ovladače + kabeláž.

Hry tam jsou:

Na BR nosiči:Všechny díly CoD mimo posledního Ghost,Medal of Honor(2010),Mafia II,Gta IV,Mortal kombat 9

Na HDD:GTA V,Hitman:Absolution,Sniper Elite V2,Driver SF,Aliens Colonial Marines,Resident Evil 6,Battlefield 3,Need for Speed Most Wanted,GoW vol.2,Just Cause 2,Kane a Lynch 2,Call of Juarez Bound in Blood.

+ 2 hry z PS2 a 2 hry z PS1 ale to je spis bonus :-)

Nechci na tom zbohatnout ale taky nejsem "charita".

Děkuji za odpovědi.

Xperia ARC S

Upraveno uživatelem SuD ml
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No,kdyz tak přemýšlím.Tak na té kamarádovo ps3 kde mám také ten účet,tak tam kvůli jeho dětem také nemám dané heslo na trvalo a hry jedou.

Mě jde jen o to,jestli si i pak z PSN budu moci stahovat dál hry pro PS4 a budu je moct normálně hrát a nebude mě to psát že už účet je používán na dvou zařízeních.

S hrama na ps3 počítám že už je nikdy hrát nebudu takže o ty mě nejde.

Jen nechci přijít o ten účet celkově,jsem takovej nostalgik:-)

Xperia ARC S

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo, tak teď si úpně nejsem jistej s tím heslem, možná to půjde i bez něj, jen když zanecháš účet.

No a pokud jde o to, že bys o účet přišel, tak to nehrozí. PS3 a PS4 jsou jiné konzole, takže na tom účtu můžeš mít aktivované 2xPS3 a klidně i PS4 ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu