mir4a Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Zdravím, mám problém s nainstalováním hd textur BF4 a bez nich se nespustí hra, jde to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Bud kup hdd nebo flasku a naformatuj v xboxu a muzes ji pouzit jako hdd az 32gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 půjde to na 100% přes tu flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Jo melo by jit bude to jako hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 díky...vyzkouším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 a nešlo by do XBOXU nacpat HDD ze starýho notebooku?:O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Ne neslo jen v ramecku zas pres usb jako flaska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Pozor pres flash ti to nebude fungovat...podivej se na obal od BF 4 "Hard Drive required" taky jsem nemel HDD a pres flash to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 takže si to nezahraju?-_- :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 takže si to nezahraju?-_- :// Zkousel jsto pres tu flasku? Slo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 ještě ne právě, musím si sehnat, nemám ji u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Pokud si budeš pořizovat flashku, tak vezmi minimálně 16GB, je větší pravděpodobnost, že ti to na ní půjde. Zkoušel jsem si instalovat hru na flashku 8 GB (cca 7.3 k dispozici, hra 7.2) a daná flashka nebyla ani v nabídce. Na 16GB by mi hra nainstalovat šla, ale bohužel, zaplněná... HD data se instalují opět dle velikosti disku... takže radši nic neriskovat. Je ale možnost, že to opravdu bude nutně chtít ten disk (jestli data budou třeba 30GB, tak už by ti nešli ani na 32GB flashku... Ber to jen jako doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mir4a
Zdravím, mám problém s nainstalováním hd textur BF4 a bez nich se nespustí hra, jde to nějak vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.