spleskin Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 chci se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s NAT buď na ps3/ps4. Jde mi o to, jestli mu náhodou nevolal poskytovatel :D U AC4 mi to frt hazi disconnect....ale u wolfpacku ne....toje divný, a chci zkusit tento postup. pokud má někdo zkušenosti,uvítám je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 počkej, pokud se bavíme o NATu, tak s tím nemá tvůj poskytovatel nic společného. Pokud má tvuj router svojí veřejnou IP(klidně dynamickou, ale veřejnou) např. každé xDSL, tak NAT zařídí to že se na vnější adrese otevře port a nasměruje se do vnitřní sítě na konkrétní IP a PORT. Pro to aby jsi to nemusel naklikávat ručně a nastavovat na PS3/PS4/čemkoliv pevnou IP slouží UPNP které ti ten nat nastavuje na požadavek z vnitřní sítě. Pokud ovšem, tvůj router nemá vnější IP, tak ze mezi tebou a internetem víc než jeden router, tzn. že by jsi musel požádat router před tvým routerem aby otevřel port a potom na svém routeru ručně tento port nastavit a potom PS3/PS4 nastavit pevnou IP.. Záleží jaký je tvůj případ, když dáš více info o tvé situaci tak se pokusím pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Doma je jen jeden router, belkin......na netu jsem si našel podrobný návod ....třeba ac4 si zahrají jen wolfpack....ostatní mi nejde frt disconnect u bf4 a vid žádný problém a resogun coop problém je doufám že s tím nat se to vyřeší a ip mám dinamickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Když si dáš connection test, co ti to vypíše u UPNP a NAT Type ? A to že máš IP dynamickou je fajn ale je veřejná nebo privátní? Máš ADSL, nebo WiFi, nebo jsi na optice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Hele až budu doma, tak se ozvu. Děkuju moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Nat type 3 a upnp nvm co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 no tak ten NAT je špatně, musíš se dostat na level 2. Jaký máš teda net? ADSL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Net mám bezdrat :P pomalej vesnickej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 no a jsme u toho.... zavolej tvému providerovi a zeptej se jestli ti může dát veřejnou IP, klidně dynamickou ale hlavně veřejnou... potom budem postupovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaz Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) zatim jsem sice zadny multak nezkousel, ale zkusil jsem pripojit PS4 naprimo k modemu a mam NAT type 3, kdyz jsem volal memu ISP, tak dynamickou/pevnou verejnou IP nedavaji (pouze firmam) a vsechny porty maji pry povolene (az na port 25, ktery se stara o e-mail)...tak snad to bude OK dnes zkusim Warframe jak se s tim popere EDIT: Warframe hlasi problemy, u Destiny zadny problem, ale bojim se, ze nepujde chat...NAT typ 3, jsem na Wi-fi Upraveno Září 23, 2014 uživatelem Yaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
chci se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s NAT buď na ps3/ps4. Jde mi o to, jestli mu náhodou nevolal poskytovatel :D
U AC4 mi to frt hazi disconnect....ale u wolfpacku ne....toje divný, a chci zkusit tento postup.
pokud má někdo zkušenosti,uvítám je.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.