Jump to content
  • 0

NAT open

spleskin

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

počkej, pokud se bavíme o NATu, tak s tím nemá tvůj poskytovatel nic společného. Pokud má tvuj router svojí veřejnou IP(klidně dynamickou, ale veřejnou) např. každé xDSL, tak NAT zařídí to že se na vnější adrese otevře port a nasměruje se do vnitřní sítě na konkrétní IP a PORT. Pro to aby jsi to nemusel naklikávat ručně a nastavovat na PS3/PS4/čemkoliv pevnou IP slouží UPNP které ti ten nat nastavuje na požadavek z vnitřní sítě.

Pokud ovšem, tvůj router nemá vnější IP, tak ze mezi tebou a internetem víc než jeden router, tzn. že by jsi musel požádat router před tvým routerem aby otevřel port a potom na svém routeru ručně tento port nastavit a potom PS3/PS4 nastavit pevnou IP..

Záleží jaký je tvůj případ, když dáš více info o tvé situaci tak se pokusím pomoct

• 0

Doma je jen jeden router, belkin......na netu jsem si našel podrobný návod ....třeba ac4 si zahrají jen wolfpack....ostatní mi nejde frt disconnect u bf4 a vid žádný problém a resogun coop problém je doufám že s tím nat se to vyřeší a ip mám dinamickou

• 0

zatim jsem sice zadny multak nezkousel, ale zkusil jsem pripojit PS4 naprimo k modemu a mam NAT type 3, kdyz jsem volal memu ISP, tak dynamickou/pevnou verejnou IP nedavaji (pouze firmam) a vsechny porty maji pry povolene (az na port 25, ktery se stara o e-mail)...tak snad to bude OK

dnes zkusim Warframe jak se s tim popere

EDIT: Warframe hlasi problemy, u Destiny zadny problem, ale bojim se, ze nepujde chat...NAT typ 3, jsem na Wi-fi

Edited by Yaz