Typan Cz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Ahoj, s kamarádem chceme rozchodit Party voice chat, ale nejde nám to a píše to NAT error, ikdyž oba dva máme NAT 2 - já jsem připojenej přes kabel a on přes wifi. Za každou radu díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 má někdo z vás Vitu? že by ste to zkusili PS4<->VIta z káždé strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 bohužel, ani jeden - jako improvizačně se to dá vyřesit Skypem na tabletu/mobilu, ale to mi přijde opravdu škoda když "máme" party chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 mě párty chat jede, tak si tě přidám na PSN a můžem to zkusit semnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 tak kamos si ted koupil ps4, zkousime chat v party a taky nam to nejede.. hlasi to tu hlasku s NAT limitation.. prisel nekdo na to, jak se toho zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fikuss_cz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Cus zřejmě nemáte oba NAT 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 (upraveno) každý router má možnost zadat jednu IP do DMZ demilitarizovaná zona, postupoval bych následovně, nejdříve v routeru nastavení DHCP, rezervovat IP adresu PS4 podle její MAC adresy a následně tuto IP adresu zadat do DMZ, nebo v položce NAT přidat do tabulky porty pro voice chat či jiné služby PSN porty PSN: TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 UDP: 3478, 3479 ect. 80 443 465 983 3478-3480 3658 5223 6000-7000 9293 10070-10080 nevýhodou manuálního nastavení portů je že musíš zjišťovat zda vydavatel nepoužil jiné než na které je herní svět zvyklý p.s. obvykle se doporučuje po nastavení a uložení retsartovat router a konzoli Upraveno Listopad 20, 2014 uživatelem huhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba.s Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 u mě to z někym jde a zněkým nejde a všichni máme NAT 2 taky nevim čím to je chystám se za svým providerem aby mi něco poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 diky moc za rady.. mne voice chat funguje (resp zkousel jsem to asi 2x a vzdy to fungovalo..), kamarad, co predevcirem koupil ps4 ma s tim problem, preposlu mu rady... :) snad se nam to na zaklade toho podari uspesne vyresit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majky007s Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdravím pánové bohužel i já mám s tímhle promlém dát ip konzole do dmz a k tomu ty porty nefungujou bohužel mám doma dva routery a jsou za sebou tak si nejsem jistý jak to funguje když jdou za sebou jestli musím i na tom první routeru nastavit ten druhý do dmz a porty už jsem z toho docela zoufalý zkoušel sem to i prosit nebo na to křičet a nic :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 (upraveno) zdravim resil sem taky problem s party a share play... po 5 dnech badani vyreseno zde postup treba se nekomu hodi..... 1, v routru vypnout dhcp ... ano je to neprakticke ale nutne... 2, nastavit v playstationu nejakou ip ... ja mam napriklad 192.168.0.160 3v routru zapnout DMZ a zadat ip playe..... 192.168.0.160 pak vse musi jet... bohuzel diky vypnutemu dhcp tak muste rucne nastavit pote vsude ip... takze televize notas tablet telefon vse musi mit natvrdo nastavenou ip... nicmene vse funguje... jak na play share play + party voice tak na tv dlna z ntb a in z telefonu .... pokud mate vic routru ... musite mit v obou udelat stejny postup.... jen v prvnim routru nastavit do dmz routru ip toho druheho v poradi a v druhem do dmz nastavit ip play... pak by nemel byt problem aby se playst prodral az do netu :-) ps pokud budete mit zaple dmz a zaply dhcp tak dmz nefunguje :-) psps: nat 2 bude mit vsichni....... nat 1 by meli mit ti kdo maji verejnou IP adresu... za tu si vetsina poskytovatelu necha platit ... :-( u nas 100kc mesic.... pokud by mel nekdo nejaky postreh nebo dotaz napiste klidne sz... Upraveno Prosinec 13, 2014 uživatelem digisol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Bod 1 není potřeba, stačí v ps4 nastavit pevnou ip a přiřadit ji na dmz ;) ostatní zařízení používají dhcp a jen jediné si bere samo ip :) P.S. příde mi na hlavu mít router za routerem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Mám tplink a pokud mám zaply DHCP dmz nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 já mám tp link 841nd a funguje mi to podle toho co jsem říkal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 ja 941nd a pokud sem mel dhcp tak ne a ne to rozjet ... nicmene to je banalita uz i tak myslim ze by ten navod mohl pomoct nekomu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Party voice chat jsem jeste nezkousel, ale tohle nastavovani me teda pekne desi. Poznam nejak jestli to funguje aniz bych musel s nekym zkouset voice chat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Co jsem řešil já s lidma problém je vždy u party a u share play jinak nic a vše běhá ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majky007s Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Pánové děkuji jdu to teda vyzkoušet dva routry mám z toho důvodu že přijímač mám v přízemí a na hraní je ten signál slabý tak sem si pořídil ještě jeden routr a ten mám v patře jinak první routr je tp-link TP-wr740n a druhej netgear nighthawk r7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majky007s Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 hmm škoda že nevím jak nastavit ty ip adresy protože když sem vypnul dhcp na tplinku tak přestal komunikovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Ahoj, byl by tu nějaký dobrovolník, který by dnes večer (cca 20hod, nebo tak nějak..) se mnou vyzkoušel voice chat v party? proběhly u me nějaké změny v nastaveni routeru a ps4 a doufám, ze uz vse poběží.. na psn me případně najdete stejně jako tady.. subtitles017 diky moc, jestli se někdo obětuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 info těm co si myslí že musí mít vypnutý DHCP na routeru, existují dva způsoby jak to upravit, jeden je svázat MAC adresu konzole s IP adresou, nebo oříznout počet IP adres přidělovaných do LAN třeba na 32, dejme tomu že mám router na IP 10.0.0.1, DHCP přiděluje 10.0.0.2 - 10.0.0.33, vemu první IP za rozsahem 10.0.0.34 a napevno nastavím na LAN konzole, musím vyplnit gateway to je IP routeru 10.0.0.1 masku podsítě a primární DNS opět IP adresa routeru sekundár 8.8.8.8 DNS google pro ty co mají dva routery za sebou je situace těžší, protože konzole musí překonat dva NATy, nastavení je odvislé od toho proč je zapojení takto řešeno, kdyby někdo potřeboval tak asi nejlepší bude konzultace přes PM nebo ICQ jenž má puštěné pouze v pracovní době 9 - 20h 405656099 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 digisol Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 ja sem to udelal pomoci natvrdo nastavenych ip vsude... musim hold na kazde nove zarireni nastavit ruco struco ip ale od te doby co to tak mam tan s ps4 nemam problem a shareplay i party voice mi bezi na prvni dobrou dnes odpo jsme hrali prez share nhl15 a pohodicka :-) pokud by nekdo chtel at napise na psn zpravu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 tak záhada nevyřešena..jak odstranit problém, kdy někoho slyšet může a někoho ne? př.: 3 lidi jsou v party - 1 a 3 clovek se navzajem neslysi, ale 2 clovek slysi v pohode 1 i 3 cloveka.. ja tomu fakt nerozumim.. v konzoli mam nastavenou statickou IP adresu, v routeru nastaveny pridelovani IP adres az od vyssi IP, nez mam nastaveno v PS... a tu statickou adresu mam zanesenou v DMZ.. nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Hele nam vzdycky pomaha, kdyz se ten, ktery nema NAT2 odpoji z party a znovu pripoji. Nebo kdyz na chvili leavne ten, ktery ho neslysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 no mame nat2 oba.. nic mene nakonec se nam podarilo spojit..ani nevim jak, proste to najednou slo.. coz je sice super, na druou stranu si rikam, ze to zase kdykoliv muze prestat fungovat.. no cely mi to prijde takovy ♥♥♥♥♥ni, kdyz vezmu v potaz, kolik lidi ma s timhle na ps4 problemy... na xbone se, aspon co ja vim, nic takoveho nedeje.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Treba s tim sony neco v pristim updatu udela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
Ahoj, s kamarádem chceme rozchodit Party voice chat, ale nejde nám to a píše to NAT error, ikdyž oba dva máme NAT 2 - já jsem připojenej přes kabel a on přes wifi.
Za každou radu díky :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
37 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.