Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Já to nechápu už nevim co mam dělat právě jsem si updatetoval mí psp na 2.81 a chtě bych si stáhnout nějaky dema na www.yourpsp.com jsem se zaregistroval a když už jsem tam kde je download tak mě to řekne že mám odsouhlasit nějakej tajnej certifikát nebo něco takovýho??? poradí mě někdo prosimmmm :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 tak to odsouhlas :D a jinak musis mit pripojene PSP k PC :wink: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 no tam to právě nějak nejde odsouhlasit tam se to prostě ukáže v rámečku a tím to hasne tak já nevim co mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 blazne..kvuli demum updatovat na 2.81 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Zaškrtni ten rámeček u textu dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 proč blázne?Myslyš si že je to blbost si updatetovat na 2.81? no ten rámeček jsem taky zaškrkl a pak to naskočilo a tobě to jde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 přesněj řečeno tohle mě to píše: In order to download, you must accept the security certificate. To retry, start again with a new browser window. nevím si rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 nevíte prosim co s tím? In order to download, you must accept the security certificate. To retry, start again with a new browser window. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 kasli na to stahni to od jinud ty dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Mně to jede úplně normálně. Zkus to znovu prolézt krok po kroku, obrazovku po obrazovce a hlavně si všímej věcí, které je nutno odsouhlasit. Nejspíš jsi ještě něco přehlédl. Možná v registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 no a nevíte odkud by se to dalo stáhnout když ne z yourpsp.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 prosim nevíte kde by se daly stáhnout nějaký dema? třeba world tour soccer 2.. kromě yourpsp.com tam mě to nějak nejde stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wamsik Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 mě by mohlo stačit kdybys mě řekl kde se to dá stáhnout hledal jsem i torrent a nic jsem nenašel tak nechápu.... ty jsi to vzal kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 neptej se a upni mu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Já to nechápu už nevim co mam dělat právě jsem si updatetoval mí psp na 2.81 a chtě bych si stáhnout nějaky dema na www.yourpsp.com jsem se zaregistroval a když už jsem tam kde je download tak mě to řekne že mám odsouhlasit nějakej tajnej certifikát nebo něco takovýho??? poradí mě někdo prosimmmm :( :( :( musíš mít v PC Javu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.