astonmark Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Ahoj , mám nové RGH a potřebuju pomoct jak dostat hry do XBOXu přes externí HDD už jsem to zkoušel a v manageru ji spustím ale v games mám hlášku NO GAMES FOUND ... Děkuju všem za radu ... a Rendisovi za instalaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Mas nastavene cesty ke hram v Game Path? Na youtube je plno navodu na nastraveni konzole a FSD3, a i v cestine! Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Ahoj díky ... ale mě to video nejede ... neporadíš mi jak nastavit ty cesty her ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Nastaveni, Game Paths a tam si pridej adresare kde mas hry na hardisku! Pokud ti nejede to video zkus jine na youtube,navodu je tam spousta! V xboxu se musí nastavit cesty ve FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám . Potom lze hry vytvořené programem iso2good spouštět přímo v NXE – GAME LIBRARY nebo všechny ve FSD – GAME LIBRARY . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Děkuju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.