mizo Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Kde se dá najít v PS storu přehled dem k dispozici? Nikde tam na to nevidim žádnej filtr. Fifa se mi v prosinci ukázala mezi free hrama, ale teď už tam neni nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Doporučuju si to raději hledat přes web. I když pro PS4 jsou na Cz pouze dvě dema. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/demos/cid=STORE-MSF75508-DEMOS%7Cplatform~ps4%7C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Únor 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Tady jsem to právě taky hledal a není tam demo strideru, který se mi teď stahuje i na CZ účtu. Našel jsem ho, když jsem koukal na Strider normálně ve storu v PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 CZ store je totálně nahlavu, nevím kdo to spravuje, ale je to strašně nepřehledné, na US store je to pohoda, ale v CZ to je prostě dead a najít tam něco by měla být hračka a né, že najít hru je forma minihry. Prostě jako již mnohokrát v minulosti PS3, CZ store je předražený, chudý a nepřehledný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Ja se v nem taky kolikrat motam...Zalozka Demos tam asi neni protoze tam temer zadny dema nejsou :-) ... Meli by na tom trochu zapracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Jak casto se aktualizuje PS store? Drive bylo mozne videt co tam je noveho jako dema, plne hry, doplnky k hram, tapety..... v jednom okne je toto taky mozne? Myslim kdyz vlezu do obchodu na konzoli, abych nemusel vse proklikavat. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 [emoji1]aktualizuje... Uz to slovo vzhledem k psstore je celkem vtipne [emoji1]...snad ti to jako odpoved staci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.