Sector Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Prosim nevite cim by mohlo byt nebo jestli jsem neco nezmackl omylem, ale adapter Xone kdyz byl vypnuty vzdy svitil oranzove a po zapnuti bile. A ted kdyz xbox vypnu tak adapter furt sviti bile a jako by bezi. Nevite v cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 susman Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Nesouvisí to s tím jak máte nastavený power managment v systému ? Pokud je Xbox nastavený aby se zapnul hlasovým příkazem "Xbox on" tak je určitě jen ve sleep módu a zdroj je zapnutý. Mohu vyzkoušet až dorazím domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 kdyz se resi problem s adapterem, je mozne mi z origo adapteru hodit foto stitek, rad bych si overil udaje o voltazi....thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 susman Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Tak je to jak jsem psal výše. Pokud je v Power & startup nastaveno Power mode: Energy-saving tak po vypnutí se vypne i zdroj = oranžová dioda. Nejde pak ale spustit hlasovým příkazem a déle bootuje. Foto štítku zdroje zde: https://www.icloud.com/photostream/cs-cz/#A6GWZuqDNX9Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 diky za to foto , zkusim nejdriv se nejak domluvit s MS support centru na vymene , v tomhle zlaty Ps4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mastodont Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Aneb jak snadno a rychle vyreklamovat zdroj s cizím serialem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sector
Prosim nevite cim by mohlo byt nebo jestli jsem neco nezmackl omylem, ale adapter Xone kdyz byl vypnuty vzdy svitil oranzove a po zapnuti bile.
A ted kdyz xbox vypnu tak adapter furt sviti bile a jako by bezi.
Nevite v cem je problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.