nekdoa Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Souhlasite se mnou v tom, ze na PS4 muzu polozit xbox 360 slim, aniz bych negativne ovlivnil jeji chlazeni? Pokud se dobre koukam, tak vzduch natahuje z boků a vyfukuje vzadu. Takze kdyz neco fouknu na ni, tak by ji to nemelo moc vadit.. Aspon to je moje uvaha ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Že tě hanba nefackuje chtít stavět na PS4 nějaký podřadný stroj od MS...:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Pokládat na jakoukoliv elektroniku nějakou jinou (pokud na to není stavěná - receiver) považuju za špatný nápad. Málokteré plasty, ze kterých je elektronika vyrobená, nejsou podle mne dost odolné na nějaké dlouhodobé zatížení. Navíc trestat PS 4 cihlou od MS, nononono, to je sám o sobě hloupý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Tak zatizeni.. nejake 2 kila? rozlozeny na 4 body po obvodu? to musej ty plasty unyst.. Ale samozrejme argument s microsoftem musim vzit v potaz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Právěže, aby se ti ty čtyři body postupně nevytlačily do plastu - neudělaly menší prohlubeninky. Ale samoozřejmě je to na tobě ;) , osobně bych třeba nedával ps3 na satelitní příjimač nebo satelit na video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 V pohode ja mam na PSku lednicku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Hlavně aby to u tebe pak nevypadalo takhle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Je spíš důležitý, aby to stálo co nejméně na mechanice. Stalo se mi u DVD přehrávače, že se nějak pokazil ten paprsek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 tak to asi nemohlo byt tim, ze ti neco stalo na konzoli, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Stalo to na tom DVD přehráváči:D Myslim, že se něco podobnýho může stát i u konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 To bych radši ps4 postavil na to xko, ps4 by pro mě osobně teda měla větší hodnotu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.