Sunfig Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Vzhledem k tomu, že na forum již je Android a iOS sekce a pro zatím malé rozšíření (oproti Androidu atp.) zde nemáme ani pořádné téma ohledně Windows Phone, rozhodl jsem se ho založit. Je sice v pc sekci, ale systém je pod jménem Windows a tak jsem ho založil zde. Můžeme si zde doporučovat aplikace a popřípadě řešit nějaké problémy. Zrovna dneska jsem našel perfektní aplikaci Nokia Camera, jedná se o dost propracovanou aplikaci na focení oproti klasické aplikaci ve WP. Hlavní výhodou je nastavení fotoaparátu které je pěkně pohromadě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Celkově aplikace od Nokie pro WP jsou dobré, jedna tam vytváří ze songu vyzváněcí tón, takže to člověk nemusí dělat v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.