JackColl Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Pánové, nemáte někdo zkušenost s The Wolf Among Us na Vitě? Četl jsem o tom, že to mělo už na Vitu vyjít, ale na PSN to nemůžu nikde najít (mám CZ účet) - dokonce ani zmínku o tom, že by to vyšlo třeba jen někde a ne u nás.. Netušíte někdo, kde to tam vyhrabu nebo jak to seženu? :wohow: Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Na Vitu ta hra není, jen na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Na Vitu hra zatím není, ale bude ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 To jo, ale až tak za rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Březen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Aha, v tom případě je to všechno jasný.. Díky za info.. Bylo by dobrý, kdyby to pak vyšlo jako komplet, jako třeba TWD.. TT hry jsou pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Podle mě TT těžce nestíhají s vydáváním epizod pro dvě rozjetý hry, takže si myslím, že to přesně tak dopadne a na Vitu to vydají až za nějaký čas po dokončení sezóny. A já osobně to ani dřív hrát nebudu, protože si to chci zahrát v kuse a ne čekat půl roku na každou epizodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.