novoma00 Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Dobrý den, na 8gb flasce se mi paměť zmenšila na 7,25GB, tak jsem se rozhodl hledat pomoc na internetu a našel tento návod . Po provedení podle tohoto návodu mi, ale flash disk nejde naformátovat. Když dám formátovat, tak mi to napíše Systém Windows nemohl dokončit formátování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Dobrý den,na 8gb flasce se mi paměť zmenšila na 7,25GB, tak jsem se rozhodl hledat pomoc na internetu a našel tento návod . Po provedení podle tohoto návodu mi, ale flash disk nejde naformátovat. Když dám formátovat, tak mi to napíše Systém Windows nemohl dokončit formátování. Zkoušel jsi formátovat pod Ubuntu nebo jiným Linuxem popř. OS X? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Zkus to naformátovat přes Easeus partion master. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novoma00 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 (upraveno) S žádným Linuxem jsem to nezkoušel. Easeus partion master pomohl. Děkuji za pomoc Upraveno Březen 2, 2014 uživatelem novoma00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.