Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox live


dogmaster

Otázka

Cau, nevím jestli se to u řešilo nic jsem nenašel, ale hraju GTA V Online a proslední dobou mě to pořád vyhazuje ze hry a nebo to rovnou napíše Disconnecting From Xbox Live vetšinou to dělá jen večer a nebo odpoledne, ráno mi to jede normálně. Měl jsem to přes wi-fi a blblo to, tak jsem tam hodil kabel a pořád ten samej problém! Fakt, už mě to sere pořád něco s tím řešit všechno ostatní jede normálně, ale GTA prostě ne nemůžu si zahrát večer. Na youtube a netu blbost o smazaní profilu, což jsem udělal a pořád to samí.

Tak mě napadlo jestli to nemůže být, že mám aktivovaný xbox live zdarma a tím pádem mě to hodilo na US lokalitu. Každopádně to nevím jistě a byl bych rád kdyby mi někdo poradil nebo popřípadě mi napsal jestli se to dá změnit na Cz lokalitu bez toho, abych přišel o možnost mít zdarma Live.

Jsem rád za každou pomoct nebo odpověď ;)

Upraveno uživatelem dogmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nikdo neví ? Jen doplním, že mám net 50MB a přesto v tom GTA pokud si k někomu nasednu do auta tak lítám z leva do prava a auta skáče někdy i se zasekne a pak se zas rozjede je to občas úplně nehratelný, lidi se mi zasekávají a pak se portnou o 20 metrů dál. Na Wi-fi mám úplně plnej signál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu