Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Format PS3 super slim 12gb

Mystik

Otázka

Ahoj potřebuji poradit potřebuji naformátovat interni pamět PS3 super slim a to tech 12gb. poradíte.

Vzdy kdyz spustim PS tak hned skoci updatovani fw ale nedokončí se. Tak ho chci nahodit přes flash disk. Ale vzdy kdyz chci vstoupit po zapnuti ps3 do toho boot menu tak me vždy skocí update a updatuje se FW. ale zase se nedokončí...

Tak proto potřebuji naformatovat interni flash pamet 12gb

poradite diky

Upraveno uživatelem Mystik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam super slim zapnu a držím až do vypnutí ps3 pote opět zapnu a držím do pipnutí a stale drzím do 2x pipnutí a pouštím . FW 4.55 mám na flashce (Fat32) a tu mam zasunutou v ps3 mám připojený i ovladač kabelem a nic stale mi tam skočí update a jede jen ten update ...

Odkaz ke komentáři

• 0
A neda se třeba PS3 propojit s PC ? Zkousel jsem Totalcomandera přes sítový kabel ale nenašel mi nic....

Tak jsem nakonec zanesl PS3 na reklamaci a zřejmě by oprava byla draha a tak mi vymenily konzoli za uplně novou.... Zlatý DATART tak jsou reklamace opravdu bezproblemové.... a nečekal jsem ani dlouho 15dní....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu