Jump to content
  • 0

HP Pavilion pomoc s grafickou kartou

Mr.Steph
 Share

Question

Zdravím

Přítelkyně má notebook HP Pavilion tento http://www.alza.cz/hp-pavilion-15-e020sc-bily-d467032.htm

Byl zakoupen bez OS. Nainstalovali jsme Win 8 a nyní máme problém, že v notebooku je grafický čip intel a AMD. Počítač ale při pokusu o instalaci ovladačů píše že nic takovýho v notebooku není. Jakože grafika od AMD. Proto se chci zeptat, jak by jsme ji mohli zprovoznit. Jestli třeba nechybí nějaké ovladače od HP ? Jestli na to mohou mít vliv.. Napadlo mě, jestli se třeba nemusí nejdříve přepnout grafika z intelu na to amd, ale to zase je jen moje domněnka.. Děkuji předem všem za pomoc. Jinak všechno běží na té Intelácké grafice.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zdravíčko,

Vlastním Hp ProBook 4730s a mám také Intel a AMD.Zkus si stáhnout oba ovladače ZDE.

Nejdřív nainstaluj AMD a poté Intel, následně samozdřejmě restart.Když klikneš po restartu nainstalovaného AMD ovladače pravým na plochu,

tak by se Ti mělo zobrazit: Konfigurovat přepínatelnou grafiku ( zobrazí se Ti přepínatelná grafika, pouze po instalaci AMD ovladače! )

Slouží to k tomu, že si můžeš přepínat na AMD, nebo na Intel.Já používám, že mám zaplé obě dvě.

PS: Trochu nechápu, že nic takovýho v notebooku není.Asík nemůže nic v notebooku být, když tam neni nic nainstalovaného

( zkus link, který jsem poslal, sám jsem instaloval svůj ovladač graf. do mého ProBooku a všechno šlape )