Thominac Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Zdravím, Po jisté neshodě s poskytovatelem internetu jsem přešel na o2. Po připojení mi ale blbne připojení ps3 k wifině.Vše jako heslo atd jsem zadal správně.Když dám překontrolovat i připojení tak se připojí. Bohužel když jsem chtěl updatovat ps na verzi 4.55 přes internet po vůbec se nezačne stahovat a nebo po chvíli stahování zamrzne a napíše to error 80710723. Hledal jsem po internetu různé návody a všude píšou o nastavení dmz a podobně ale osobně mi tohle vůbec nepomohlo. Mám internet optimal + od o2. a toto je můj wifi router: comtrend vr-3026e v2...Má někdo návod jak to zprovoznit popř setkal se někdo s tímto problémem u o2 či tohoto routeru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krucko Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 pripoj cez LAN kabel a aktualizuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts