Anubis1 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Region : Region Free Languages: English Size : 1 DVD Genre : Action Platform : XBOX 360 Date : 18/03/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ahoj jede to na RGH ??? mám problém ze spuštěním ... chce to asi interní HDD tak nevím . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Na RGH funguje v pořádku. Hru mám na externím, ale při prvním spuštěním hra vyžaduje instalaci cca 1,6GB na interní HDD. Samo se to nainstaluje a pak už beží v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Aha díky ale já nemám interní HDD jen flashku 16GB jde to nakopírovat na ní ??? Nevím jak na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Tak já jsem dohrál příběhovou linku za 76min. =D,bez zabití nepřítele(jen nejnutnější uspání) a to jsem se plížil. Tu cenu snad nemyslí vážně.... http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Nějaký návod jak nainstalovat pokud nemám interní hdd? Respektive který soubor přetahnout Horizonem.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 je tam subor content? ten subor by sa mal naistalovat cez horizon na usb flasku:).. neskusal som este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Bohužel nic takového tam nevidím, jediný větší soubor je texture.qar (kolem 450mb), ale jelikož hra vyžaduje instalaci asi 1,6gb asi to nebude ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chamonila Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 No ono to je celý nějaký divný at to udelas v iso2god nebo v xbox image tak celá hra má 1.6gb.A i když mám interní HD,tak my hra ani nenačte.To už začalo u Thiefa a i když mám DB co požadujou tak se hra nerozjede.Četl jsem že potřebuju novější kernal ale návod jsem nikde nesehnal :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Hm taky nevím jen mě to vyzve že chce kopirovat soubory a šlus pak už nejde nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kembac Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) zdravim muzete poradit uz fakt nevim,po instalaci hry zvolim vyber jazyka a neukaze se mi menu jenom snake jak sedi v letadle mam rgh+interni disk fakt to nechapu. Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem kembac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 hodte niekto navod:) mne thief ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Taky vam to pada do MS dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 mne ziada istall na exterak, ako sa to da spravit na flasku? alebo odstranit hd textury? poradte niekto kto to spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 No me se hl.hra vybec nespusti...stahl jsem primo z xbox360iso verzi pro rgh ale nejde mi to ani spustit...hned to padne do ms dashe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 tak potom nemas uploadovany dashboard.. je potreba minimum sa mi zda 16537 ak mas mensi tak to padne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 ano tu mas vidis Dashoboard: v2.0.16537.0 je minimalna co musis mat.. No me se hl.hra vybec nespusti...stahl jsem primo z xbox360iso verzi pro rgh ale nejde mi to ani spustit...hned to padne do ms dashe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Jak se získá ta speciální mise s raidenem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Mám ten samí problém :( . Zd§raznuji: (mám RGH, Mám nejnovější dash, mám interní HDD.)Stáhnu Metal gear solid, rozbalím přes xbox tools, nahruji na Disc. spustím, nechám nainstalovat, ale po výběru úložiště se mi oběví pouze sedící postava. Žádne menu nic,,,, a nedá se nic dělat... nějaké řešení??? Díky mnohokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Ani nevíte, jak jsem rád, že jsem si tu hru stáhnul a neplatil za ni... Koukal jsem jak blázen na detaily, grafiku a tak vůbec... V tu chvíli jsem tak zapomněl trochu i na Splinter Cella, ale jako za 45 minut dohrát hru... to je na pěst, chvilku jsem si myslel, že jsem stáhnul demo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Ja si rikal ze bych to koupil,ale asi se na to vykaslu...Tipuju ze tak za 2-3 mesice se to bude.prodavat tak za stovku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 vydrz delsi dobu a menu se objeví. Ja se toho taky lekl ale za nejakou dobu se vzdy objevilo (zatim jsem to hral jen 3x) Mám ten samí problém :( . Zd§raznuji: (mám RGH, Mám nejnovější dash, mám interní HDD.)Stáhnu Metal gear solid, rozbalím přes xbox tools, nahruji na Disc. spustím, nechám nainstalovat, ale po výběru úložiště se mi oběví pouze sedící postava. Žádne menu nic,,,, a nedá se nic dělat... nějaké řešení??? Díky mnohokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 tak rozjel niekto na 4gb rgh? cez usb flasku? horizon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Ja si rikal ze bych to koupil,ale asi se na to vykaslu...Tipuju ze tak za 2-3 mesice se to bude.prodavat tak za stovku :-) Přesně, jako jsou tam asi tři nebo čtyři vedlejší questy, ale jsou zase na té samé mapě akorát se tam střídá den a noc... ke všemu se instaloval content na HDD... na co ? na 45 minut hraní ? Líbí se mi tam to, že souboj face 2 face je luxusně promakaný, ostatně jako celá hra, ale za jednu misi vypláznout prachy... nevím, třeba udělají další mise jako stahovatelný obsah, aby na tom co nejvíc vydělali... myslím, že na to, jakou si s tou hrou dali práci to v Konami poslali do prodeje o 20 misí dřív :D jediný co chce kromě levelů promakat je ještě střílení... zničit dávkou ze zbraně tlumič se mi moc nezdá a do nepřítele musíte vypálit xxx nábojů, než pojde... detailově a stealth akcí je proti tomu Splinter Cell béčková plošinovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 ide niekomu co ma rgh 4gb xbox360??? rozchodil to cez usb flesku alebo inak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.