BigTommy Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 čus je to už dýl co jsem koupil plejsta a trápí mě že mi tam bliká nějaký zrnění viz obrázek.něví někdo čim by to mohlo bejt?třeba nějaká vadná součástka.hdmi kabel sem zkoušel měnít ale nepomohlo to.Díky za rady http://img.janforman.com/2014031716050714b1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 a co treba vadna TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Dělá ti to jen při zapojené ps3? Ostatní věci (settopbox, satelit) ti jdou normálně? Popřípadě jestli má tvá tv víc hdmi vstupů, tak zkus jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTommy Odesláno Březen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 odzkoušeno na 2 televizích.jen při ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Pokud ti to děla na dvou rozdílných televizích, tak to spíš bude pskou. Pokud ji máš ještě v záruce, tak reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTommy Odesláno Březen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 prave ze je to starej krap.ja jen jestli se to treba uz nekomu nestalo nebo tak.ja za nej dal litr takze se mi nechce moc investovat do oprav.treba to nekdo pozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) to vypada na vadnou grafiku, cemuz odpovida i cena... za litr nikdo funkcni ps3 prodavat nebude. Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTommy Odesláno Březen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 ma to cenu opravovat?neb neresit?co tak stoji grafika?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 ne, i kdyby se dala prohrat, tak to stoji kolem 2000,- , ale.muzes nekde servisu za diagnostiku nechat zjistit zda je to tak, ale dle meho bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigTommy
čus je to už dýl co jsem koupil plejsta a trápí mě že mi tam bliká nějaký zrnění viz obrázek.něví někdo čim by to mohlo bejt?třeba nějaká vadná součástka.hdmi kabel sem zkoušel měnít ale nepomohlo to.Díky za rady
http://img.janforman.com/2014031716050714b1.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.