Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

repro s optikou k PS4


kovator

Recommended Posts

ahoj prosim vas o radu jakou audio sestavu k ps 4 neaky ten prevodnik ,nebo primo audio sestavu nebo reciever +bedny ale moc se vtom nevyznam tak bych chtel poradit,akorat nemam v umyslu ani si to nemuzu dovolit zato utratit moc penez :(.staci mi neco normalniho nemam moc velke naroky nejsem zadny audiofil :).

PS 3 sem mel pripojeny pres av kabel asi jako hodne lidi, buhuzel na ps 4 to nejde.na TV mam taky jen optiku

diky moc vsem za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam PS3 pripojeny hdmi do receivru a na nej tyhle bedy: http://www.alza.cz/pure-acoustics-spark-d303525.htm?kampan=adw2_audio_reproduktory-produkty&gclid=COqrgMmvnr0CFa-WtAod6yQAhA

Nemusis tahat zadny kabely navic, vse pres hdmi a u PS4 bych to udelal stejne. Nejvetsi plus je pak samozrejme zvuk, ty Logitechy jsem neslysel, ale na tohle mit nebudou, tim sem si jistej :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemá smysl kupovat příliš drahý repráky jenom pro hraní. mám http://www.alza.cz/reproduktory-genius-home-theater-sw-hf-5-1-6000-d94165.htm a 5.1 vstup mám jenom u PC na filmy. pro PS4 stačí bohatě 2.0 protože stejně si s tim zvukem 5.1 žádná hra neporadí a jestli vyjde jednou, dvakrát do roka hra, která má luxusně udělanej zvuk, aby se s tim dalo počítat jako 5.1, je to vzácnost. ikdyž tam můžou psát 5.1 channel, stejně to roztáhnou do všech beden a účinek to nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Coffee CZ: To s tebou nemuzu souhlasit, ten zvuk je uplne nekde jinde. Sestavu 5.1 od Geniusu jsem mel taky a muzu to porovnat. Nehlede na to, ze repraky vyuzijes na vsechno, co se da to receivru pripojit - tv, BD player, mmc a v neposledni rade na muziku.

Samotna kapitola je prostorovy zvuk, napr. v Battlefieldu, Uncharted, Tomp Raideru je to radost. Ve stereo sestave prijdes o dost efektu..

Pokud mas tu moznost si priplatit, nevahal bych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

však jsem psal. pokud jsou reproduktory za takovou cenu určeny pouze pro hraní, nemá smysl do toho vrážet až tolik peněz pro pár her, které podporují 5.1. samozřejmě záleží na tom kolik má kdo peněz, aby se mu investice vyplatila, autor článku ale psal, že na tom s penězma zas tak dobře neni. je ale jasný, že jestli se rozhodne pro sestavu s digitálním výstupem, aby mohl rovnou propojit s PS4, pod 5000 to nepujde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Myslím si, že nejlepší vnímání prostorového zvuku je ve sluchátkách - je to bez odrazů apod. - jistě musíš mít sluchátka co to umí. Navíc pokud hraješ multiplayer tak to spojíš i s chatem.

Když potřebuju vytáhnout stereo zvuk s PS4 tak používám toto -> http://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm

Funguje to fakt dobře a je možno to napájet i s USB portu na PS4. Hodí se to třeba i když bereš PS4 ke kamarádovi nebo někam na chatu a nemáš jistotu, že tam bude HDMI nebo optický vstup.

Ještě jsem řešil problém monitor s 1xDVI vstupem - jak připojit PC a zároveň PS4 přes DVI - tohle je dobrá věcička a hlavně za dobrý peníze -> http://www.hqshop.cz/prepinac-dviaudio-2-1/p-207/

a co navíc - přepíná to i zvuk.

Když máš aktivní repráky se s jedním vstupem - stačí když do té "krabičky" přivedeš zvuk s PS4 a s PC a výstup s "krabičky" připojíš do těch aktivních repro.

Jedině co bych vytknul, že přepínač je mechanický - ale funguje.

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu