Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Dobrý den máte někdo skušenosti s nakupováním přes eBay.com??? Hry tam sou o hodně levnější než u nás za Oblivion tam dáte jen 360 kč. a nevíte kolik se platí poštovné??? je tam napsane okolo 7 až 9 dolarů.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Dobrý den máte někdo skušenosti s nakupováním přes eBay.com??? Hry tam sou o hodně levnější než u nás za Oblivion tam dáte jen 360 kč. a nevíte kolik se platí poštovné??? je tam napsane okolo 7 až 9 dolarů.:blink: jasne zalezi na tom odkud kam ti to posailaji ... je to dost vyhodny nakupovani ... hry na psp jsem pres to nekupoval ale jiny veci jo a vsechno bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 no právě mě by zajímalo jestli se oplatí kdyby mi to posílali třeba s anglie nebo s usa jestli by poštovné nebylo až moc drahé bo těch 7-9 dolarů se mi nějak nezda!:bash: hej a jak je to stím NTSC a PAL verzema pudou mi tu hry s USA????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 23.99 $19.99 tohle sem ted videl u 4GB karty..to prvni je cena a to druhy je Shipping to CZE ...je to tam napsany ... ostatne koukni treba sem http://video-games.listings.ebay.com/_W0QQsocmdZListingItemList?fcid=56&fpos=&socmd=ListingItemList&from=R4&sacat=122516&gbr=1&save=Save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 23.99$19.99 tohle sem ted videl u 4GB karty..to prvni je cena a to druhy je Shipping to CZE ...je to tam napsany ... ostatne koukni treba sem http://video-games.listings.ebay.com/_W0QQsocmdZListingItemList?fcid=56&fpos=&socmd=ListingItemList&from=R4&sacat=122516&gbr=1&save=Save tj to neni moc. A nevíš jak je to stím NTSC a PAL??? jestli mi tu pudou ty hry z USA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 hele, chlapi, jak dlouho to chodi do CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 týden nanejvýš 10 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 hej a nevíte jak je to stěma NTSC hrama pojedou mi na me PS3??:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 jj pojedou ;)..jen NTSC Bluray filmy ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jj pojedou ;)..jen NTSC Bluray filmy ne ok díki moc a moc chválím vaš časak jen tak dál:wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jasne zalezi na tom odkud kam ti to posailaji ... je to dost vyhodny nakupovani ... hry na psp jsem pres to nekupoval ale jiny veci jo a vsechno bez problemu hej a přes co si platil přes paypal.com??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Banikovec666
Dobrý den máte někdo skušenosti s nakupováním přes eBay.com??? Hry tam sou o hodně levnější než u nás za Oblivion tam dáte jen 360 kč. a nevíte kolik se platí poštovné??? je tam napsane okolo 7 až 9 dolarů.:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.