Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 z Německa

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

nemusíš ani posílat peníze předem. I když si to necháš poslat na dobírku a pošle ti třeba auto lékárničku tak ti nepomůže ani to že to rozbalíš na poště před kamerama (pošta po předání už nenese žádnou zodpovědnost za balík ať je v ňom cokoliv). S tím že je cena pod 5000kč je to úplně jedno protože se nachytá mnohem víc lidí a ta suma se sčítá, jen ten podvod musí všichni nahlásit na policajty (i když policajti nejsou tak líní a když vědí z jaké pošty podvodník posílal balíky tak obvolají všechny potencionálně poškozené lidi kteří dostali z té pošty balík). Mluvím z vlastní zkušenosti, jednou jedinkrát jsem si objednal mobil z annonce za 2300kč a byla to běžná bazarová cena, žádná supr sleva a ejhle ono přišla autolékárnička :D a ten hajzl podvedl 250 lidí a možná víc které ani policajti nedohledali. už nikdy bych nekoupil nic odjinad než z aukra nebo kde si můžu nějak ověřit prodejce coz bazos, annonce a podobné fakt není

• 0
Odesláno
nemusíš ani posílat peníze předem. I když si to necháš poslat na dobírku a pošle ti třeba auto lékárničku tak ti nepomůže ani to že to rozbalíš na poště před kamerama (pošta po předání už nenese žádnou zodpovědnost za balík ať je v ňom cokoliv). S tím že je cena pod 5000kč je to úplně jedno protože se nachytá mnohem víc lidí a ta suma se sčítá, jen ten podvod musí všichni nahlásit na policajty (i když policajti nejsou tak líní a když vědí z jaké pošty podvodník posílal balíky tak obvolají všechny potencionálně poškozené lidi kteří dostali z té pošty balík). Mluvím z vlastní zkušenosti, jednou jedinkrát jsem si objednal mobil z annonce za 2300kč a byla to běžná bazarová cena, žádná supr sleva a ejhle ono přišla autolékárnička :D a ten hajzl podvedl 250 lidí a možná víc které ani policajti nedohledali. už nikdy bych nekoupil nic odjinad než z aukra nebo kde si můžu nějak ověřit prodejce coz bazos, annonce a podobné fakt není

Tak tak Aukru věřím taky, hodnocení tam není pro nic za nic.. a osobka.. nic jiné se u nás asi nedá.. nebo musí mít člověk fakt kliku :-)

• 0
Odesláno
Jo todle je jasný, ale je tam ještě jiný inzerát za 7000kč. Peníze předem za takové akce neposílám, ale díky za varování.

Hele to je právě ten z media market za těch 7 000! Já jsem ho ukecal na 6000, ale chtěl 3000 předem. Napsal jsem mu, že já mám zaruku jak na aukru, tak i tady mám nějaké to skore. A on už se samozřejmě neozval. Takže bacha. Já si teď jedu do Olomouce pro PS4 klasická verze + kamera za 8000. Je to z první várky, tak mám trochu strach kvůli tomu hučení atd, ale tak snad to bude v poho...

• 0
Odesláno
ja tedy nikdy okraden nebyl - vymenoval jsem hafec her prodal hafec konzoli atp. a osobku doporucuju nejvic ;)

Ale opravdu ta cena je jasnej fake. do toho bych nesel ;)

Jinak reklamaci muzes provest pres tel cislo na playstation webu oni ti daji adresu servisu nebo pro to dojedou atp. to je to nejmensi ;)

Ok díky za info.. asi to pustím z hlavy, na osobku to mám hodně daleko. Zkusím ormknout něco jiného. Jestli šel s cenou ještě dolů tak je to nějaký poděs a za normálních okolností by už tu konzoly neměl.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu