Jump to content

Po ZAPOJENI 3x pipne a blika cervene

crappy
 Share

Recommended Posts

Zdravim ve spolek,

mam problem se svym ps3 a netusim, jestli je to vubec resitelne... Bylo nebylo, jednou jsem musel vytahnout ps3 ze zasuvky a potom, co jsem ho tam vratil se stalo nasledujici. Rozsvitilo se zelene tlacitko, vetrak se pustil na plne obratky, po chvilce to trikrat piplo, vetrak se vypl a ze stale zeleneho se stalo blikajici cervene tlacitko. Upozornuju - ZADNA ZLUTA! Po hledani na netu jsem zjistil, ze pokud zapnete zdroj ps3 a soucasne drzite eject, stane se presne toto. Overil jsem si to na dvou jinych ps3, akorat kazdy hucel jinak dlouho.

Po rozebrani jsem zjistil, ze tistak je zasvineny a vzpomnel jsem si ze mlada vylila na ps3 mliko. Nebylo to nikde jinde nez v okoli toho ejectu, takze se domnivam, ze si mysli, ze je stale zmackly a proto se neda normalne spustit a vzdycky se spusti test vetraku. Vycisteni tistaku zespoha ani shora nepomohlo (technicky lih).

A ted co s tim? Dlouho jsem nehral a nemyslim, ze to je zpusobene necim jinym nez tim politim. Pri poslednim hrani (tak 3 mesice zpatky) fungoval normalne. Da se to nejak opravit? Nebo klidne zrusit, v podstate ho nepotrebuju, vytahnout cd se da i ovladacem...

Pokud by to nekdo chtel videt osobne, pohybuju se pravidelne Zlin, Kromeriz, Uherske Hradiste

Diky za rady

P.S.: Je to FAT 80 GB

Edited by crappy