alesek__ Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 je neaka pekna hra kde je pekna grafika a hezka priroda???moc me bavi zkoumat a prolezat jeskine atd.... neco na zpusov gothic 2 mel sem chvili stazeny monster hunter ale hned me zabili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 mno trosku nechapu tu posledni vetu ... mel jsi monster hunter ale zabili te ... no mne se zda ze to neni jenom na jedno pouziti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Tak takova hra je oblivion ktera teprve vyjde. Ted sem to zjistil a uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 nebo jestli ozelis grafiku tak muzes skusit stahnout nejake emulatory ... treba emulator gbc kde vyslo hodne kvalitnich titulu ... zelda , pokemoni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 v Tiger Woodsovi je přírody až ti z toho bude špatně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 zrovna v tom monster hunter je fakt moc pěkná krajinka a hezky udělaný ty vodopády... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 v Tiger Woodsovi je přírody až ti z toho bude špatně :D haha golfista se nezapre :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 oblivion na psp?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 yop http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4953&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 A co takhle Lego Star Wars II :D. Taková epizoda VI na Endoru, nebo V na Dagobah taky neni k zahození :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 jj děkuju...asi si znova stahnu monster hunter protoze tam byla fakt cool grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ale porad mi to nedochazi ... tys vymazal hru jenom proto ze te v ni zabili ? :D nebo jak to je ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 zrovna v tom monster hunter je fakt moc pěkná krajinka a hezky udělaný ty vodopády...hele proč máš v podpisu policejní stát......ty bydlíš ve Rwandě, že s tím máš zkušenosti :?: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 zrovna v tom monster hunter je fakt moc pěkná krajinka a hezky udělaný ty vodopády...hele proč máš v podpisu policejní stát......ty bydlíš ve Rwandě, že s tím máš zkušenosti :?: :mrgreen: nene to ma souvislost z czechtekem 05 ;) taky me to docela nastvalo ale pak me to preslo ... prece jenom to je uz daaaaavno ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 zrovna v tom monster hunter je fakt moc pěkná krajinka a hezky udělaný ty vodopády...hele proč máš v podpisu policejní stát......ty bydlíš ve Rwandě, že s tím máš zkušenosti :?: :mrgreen: nene to ma souvislost z czechtekem 05 ;) taky me to docela nastvalo ale pak me to preslo ... prece jenom to je uz daaaaavno ... .) byl jsem asi ve čtyřiceti zemích a všude se dá mluvit o policejním státě....ale u nás ani náhodou....nevim co byste říkali o takových demokraciích jako jsou Singapur a nebo USA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 zrovna v tom monster hunter je fakt moc pěkná krajinka a hezky udělaný ty vodopády...hele proč máš v podpisu policejní stát......ty bydlíš ve Rwandě, že s tím máš zkušenosti :?: :mrgreen: nene to ma souvislost z czechtekem 05 ;) taky me to docela nastvalo ale pak me to preslo ... prece jenom to je uz daaaaavno ... .) byl jsem asi ve čtyřiceti zemích a všude se dá mluvit o policejním státě....ale u nás ani náhodou....nevim co byste říkali o takových demokraciích jako jsou Singapur a nebo USA :D tak je mi to jasne ze to je trosku prehnane oznaceni ... ale hodne lidi to v tu dobu dost nastvalo ... a co delas ze ses tak tam dostal ? vis jak clovek jen tak behem sveho zivota nenavstivi 40 zemi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 V Evropě 30 objedeš snadno a deset v Asii :D takže to není nic těžkýho.....jsem zaměstnanej....a když někdo řekne, že jsme policejní stát, tak mě akorát nase.e protože podle mě policajti u nás nemaj proti zbatku světa žádný pravomoci.....v Singapuru sem se napil na ulici(je to prej zakázaný...stejně jako žvejkat) a už mě vedli...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Peknej OT ale neva :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 jj ... ale vis jak sem tam se OT muze spachat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.