gaga6 Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 tenkrát jsem pařil na ps2 god of war tesil jsem se ze budou novejši dily na xbox ale jak jsem koukal tak nikoliv, existují nějaké podobné hry na tento způsob? Dantes inferno už mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Taky jsem hral Danteho a za me mohu doporucit hry Darksiders 2, Castlevania Lords of shadows 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 nejvic podobné God of War je Castlevania Lords of shadow 1. ted novy 2 dil uz je jinačí, odehrává se i v přítomnosti a už to není úplně ono dle mého. Na jedničce se mi líbíli skřeti, minotauři, pavouci, prostě plno bajných stvoření. doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 darksiders II taky doporučuju .) dále potom Bayonetta, Metal gear rising revengeance, Ninja Gaiden 3 i NG3 razor edge (NG je podle mě nejlepší z těchto her) nebo třeba jakýkoliv díl DMC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Březen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 mam problem s Darksiders II, pří prvním spuštěním se mi xko vždy restartovalo, tak jsem to znova extrahoval a převedl v iso2god a hra šla, ale když jsem asi 10min hrál tak se hra sekla a xko se opět restartovalo, nevíte co stím? ta hra mě dost chytla hlavně kvuli tomu inventáři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Zkus projet archiv jestli neni poskozeny (popripade ti to winrar opravi) pak ho rozbal a prez iso2god preved. No a nebo zkus k sonuti jinej zdroj. Ale jinak Darksiders 2 mohu jen dopoprucit, kdo hral na ps2 god of war (pro me nejlepsi hra na ps2) tak bude v 7mem nebi :-D Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.