Mušák Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 KZ má slušnej MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 A to nemluvím o Beyond: Two Souls :cheesygrin: Už jenom kvůli těmto dvou hrám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Heavy Rain, RDR, zatím GTA V, hlavně uncharted, God of War, Gran Turismo, Infamous, Killzone, MGS .... Exkluzivit ma dost, kvůli tomu jsem kupoval ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 jojo u Heavy Rain jsme s přítelkyní strávili mnoho nocí, velmi emotivní zážitek, takových her je jako šafránu. O Last of Us ani nemluvím, to se musí zažít, prozatím dohráno 2x a pokaždé se z toho vzpamatovávám aspoň týden. Beyond: Two Souls, je spíše filmovější, ale stejně kvalitní titul. Už jenom vůli hrám jako jsou tyto se PS3 vyplatí koupit, i kdybych je jenom měl dohrát a konzoli prodat dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 A když jen odbočím trochu, mám(e) doma 107ku LED TV Full HD... Je možný že si k sobě do pokoje budu kupovat telku novou, jen nevím jestli 107 nebo 100. Kupuji si ji hlavně jako TV, ne hlavně pro PS, ale docela by mě zajímalo co se k PSku bude hodit víc. Prej na PS4 je 107 akorát, ale na PS3 ta grafika bude horší. Na PS3 prej max 90-100cm, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Já mám 127Cm a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Hlavně vybírej televizi s co nejmenší dobou odezvy, viz. tato stránka. Doporučoval bych přímo SONKU. Osobně mám tuto Sony BRAVIA KDL-40R474A a hry na PS3 i PS4 vypadají skvělě. Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) https://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-101-107-cm/lg-42ln5400 a co tahle? Myslím že nějaký rozdíl jestli koupím tu nebo tu LEDku nikdy nepoznám nebo ne? Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Už jen volba LED televize je krok vedle :) Lepší obraz dostaneš s plazmou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Lepší obraz PSka nebo lepší obraz TV programů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) To je pravda, lepší obraz než s plazmou nikdy nedostaneš, ale kdo má platit tu elektriku. :blejt: :) Živější barvy, plynulejší obraz, skoro nulová doba odezvy. Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 No právě Plazmy jdou pomale do kytek (životnost, spotřeba) a nastupují LEDky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Já mám 3 roky starou plazmu a vezme si i 400W. Při sledování TV to mám nastaveno na 200W, ale při hraní je to moc tmavé. Tak si vezme těch 300-400W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 :roll: No, tak teď raďte. Koupit LED nebo Plazmu když srovnáte všechna pro a proti jak pro PSko, tak pro bežné sledování. Popř. na co se zaměřit, jak jsem tu zatím viděl, tak Assasin psal ať se zaměřím na odezvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Já bych neváhal jít do LEDky a nebo jestli máš volných 200000 kč tak OLED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Kup si za desítku nějakou 40" LEDku od Samsungu a nevymýšlej blbosti:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spam Odesláno Březen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Však já nic nevymýšlím, radši se otevřeně zeptám než abych pak čuměl jak puk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Pokud nejseš nějakej obrazovej a zvukovej onanista, tak si kup LEDku, která se ti líbí a úhlopříčku bych řešil podle místnosti, ne podle konzole. Kup si k tomu na bazaru PS3 slim s oficiálním firmwarem, předplať si PS+ a máš vystaráno. Na PS3 vyšlo mraky her, který se dají sehnat na bazaru za pár kaček, v PS+ plus dostaneš 2 hry každej měsíc a na PS storu se to začíná hemžit slevama, takže nevidím jedinej důvod, proč hry krást. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.