cembry Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Hrál jsem God of War Ascension před nějakou dobou na Rogero CFW 4.46 (tuším), pak jsem aktualizoval na Rogero 4.50 a hra mi přestala fungovat. Nijak jsem to neřešil, protože jsem na hraní neměl chut. Teď mám Rogero 4.55 a chuť si zahrát, ale GoW Ascension stále nejde. Patří tahle hra mezi ty, který dělají problémy/nejdou na novějších Rogero CFW a nebo jen musím něco udělat, aby mi to šlapalo? Díky za všechny tipy. ...a jestli se to tu někde už řešilo, tak se omlouvám. Nejsem úplnej mimoň, leccos chápu, umím i vyhledávat, nicméně odpovědi na tyhle otázky se mi najít nepodařilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Nedalo mi to, moc jsem se sice nevyspal, ale rozchodil jsem to. Při spouštění z interního HDD je v MultiManu v nastaveni pro danou hru třeba zaškrtnout BD Mirror, internal a dát do BD mechaniky nějakou hru. Nejsem si jistej, jestli je tohle ten správnej a certifikovanej způsob použití, nicméně mě to pomohlo a to je hlavní. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.