Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War Ascension - Rogero CFW 4.55


cembry

Recommended Posts

Hrál jsem God of War Ascension před nějakou dobou na Rogero CFW 4.46 (tuším), pak jsem aktualizoval na Rogero 4.50 a hra mi přestala fungovat. Nijak jsem to neřešil, protože jsem na hraní neměl chut. Teď mám Rogero 4.55 a chuť si zahrát, ale GoW Ascension stále nejde. Patří tahle hra mezi ty, který dělají problémy/nejdou na novějších Rogero CFW a nebo jen musím něco udělat, aby mi to šlapalo? Díky za všechny tipy.

...a jestli se to tu někde už řešilo, tak se omlouvám. Nejsem úplnej mimoň, leccos chápu, umím i vyhledávat, nicméně odpovědi na tyhle otázky se mi najít nepodařilo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedalo mi to, moc jsem se sice nevyspal, ale rozchodil jsem to. Při spouštění z interního HDD je v MultiManu v nastaveni pro danou hru třeba zaškrtnout BD Mirror, internal a dát do BD mechaniky nějakou hru. Nejsem si jistej, jestli je tohle ten správnej a certifikovanej způsob použití, nicméně mě to pomohlo a to je hlavní. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu