Vladimír Barančík Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Zdarec, čím se dá obejít vyskočení tabuky. (must by sigen to xbox live) ??? Dá se to něčím obejít.. nebo hru nechat pro odblokování project nějakým programem na odemknutí ??? Cokoliv prosím o radu.... Díky mockrát (Jde o RGH hru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 O jakou hru jde?Muzes zkusit v Dashlaunchi zapnout funkci Fake Xbox Live,mozna to pomuze!Hry ktere vyzaduji pripojeni na Live si podle me nezahrajes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 O jakou hru jde?Muzes zkusit v Dashlaunchi zapnout funkci Fake Xbox Live,mozna to pomuze!Hry ktere vyzaduji pripojeni na Live si podle me nezahrajes! Hele, nějakej pátek RGH a Xbox mám, ale absolutně nevidím, kde je v das. Fake live.... Jinak jde o hru Plants vs. Zombie... Pamatuju si že už jednou jsem měl podobnej problém, a nějak se to vyřešilo.... nejde mi o to abych hrál po netu.., ale abych si mohl zahrát třeba split-scren, nebo alespon... ( player vs. console) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Tato hra pokud vim jde JEN pres Live! Pokud mas nainstalovany Dashlaunch 3.11 je to tam,ale urcite to nepomuze! To neni v origo dashi ale v Dashlaunchi,podivej se na Youtube a doinstaluj,pokud ho nemas,ja mam v Xku FSD3, Xex a Dashlaunch 3.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Presne tak , tato hra funguje pouze pres xboxlive . Vyzaduje zaplacene Gold clenstvi a HDD v konzoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.