Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakyý GamePad k PS3?


Larry

Otázka

Ahoj, můžete mi prosím poradit, jaký gamepad koupit k PS3? Mám samozřejmě origo DS3, ale přijde mi takový nemastný neslaný oproti tomu k XBOXU 360, na který jsem zvyklý. Existuje nějaký kvalitní prověřený, který byste mi doporučili a má podobné rozvržení analogů jako u "x"? Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Taky jsem tohle nedávno řešil, DS3 mi úplně nepasuje, hlavně do stříleček (oblé triggery, vyboulené analogy, titěrnost).

Rozhodoval jsem se mezi zhruba 6ti gamepady (chtěl jsem ideálně Xbox-like rozložení tlačítek, konvexní triggery a analogy, bez dratů), nakonec zvítězil tenhle:

http://gamepady.heureka.cz/speed-link-xeox-pro/ (dnes si pro něj jedu)

těsně před tímhle:

http://www.amazon.com/Pro-Elite-Wireless-Controller-Playstation-3/dp/B003V4AK8E/

Ten Pro Elite podporuje i SIXAXIS, na druhou stranu analogy jsou prý na houby (velká mrtvá zóna). Takže XEOX byl jasná volba.

Kdyžtak potom sem můžu přihodit nějaké uživatelské zhodnocení, když by byl zájem.

Upraveno uživatelem Dlaha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak ten SpeedLink Xeox Pro funguje skvěle. Právě jsem s ním dohrál GTA V. Mám pocit, že u toho vydržím mnohem déle, než s DualShockem.

Když budu porovnávat s X360 gamepadem, tak XEOX má mírně hlasitější tlačítka a bumpery jsou řešené trochu jinak. Jinak je to v podstatě to samý, takže žádné problémy.

kjuler: Tu sadu na zlepšení DS3 možná taky koupím, pro případné hosty. Já už na tom ale asi hrát nebudu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak oba dva vycházejí z xboxového konceptu...:). Já začínal na xbox 360-ce, a po přechodu na ps3, mi ten joystick, neuvěřitelně chyběl, takže já jsem spokojený. Momentálně pařím CoD: Black ops, a je to bomba :). Jo a těch xboxových tlačítek, jsem si všimnul až při hraní, ale nějak mě to neruší :)

Upraveno uživatelem denylove7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • 0

Můžu se zeptat, co z aktuální nabídky byste doporučili koupit? Koukal jsem na Alzu i jiné shopy, ale nevím co je kvalitní. Výše zmíněné odkazy jsou fajn, ale je to asi pro hráče co vědí co chtějí. Nemám problém dát za ovladač do tisícovky, ale musí opravdu perfektně šlapat jako originál. Potřebuji koupit 3. ovladač a zatím jsem na jiném než orig. k PS3 nehrál. Celkem mi vyhovuje, resp. jiný neznám, ale například střílečky (díky letité historii na PC) hrát na PS3 vůbec nemůžu. Mám to jen na hry určené pro konzole, typu Diablo3 apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu