Hankeyy Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Včera jsem to dodělal , hra je perfektní ale ty trofeje jsou fakt na facku . Citovat
Umberto Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Trofeje se celkem dají znám mnohem horší trofeje:-)s jakou trofejí máš problém? Citovat
Hankeyy Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 ani ne je tam spoustu pruseru,na ktery ti nepomuzou ani guidy,treba tech 37 konverzaci byl pro me vetsi horor nez vsechny obtiznosti,tyden sem hledal co mi chybelo az sem zjistil ze na universite jsou dve loga svetlonosu,demence :D do platiny mi chybi uz jenom Hunters Journey,dikybohu . . . Jinak jako mas pravdu ze sou horsi treba Injustice trophy sou totalni hardcore :D Citovat
Umberto Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 To mi povídej, všechny komiksy dokumenty a známky mám ale ty ♥♥♥♥ konverzace se mi taky ještě nepovedly a to jsem šel pode guidu a nic. Ten znak světlonošů na univerzitě jsem našel a ty říkáš o dvou, vím že jsou z obou stran , to musím mít konverzaci u obou? Jinak teď to hraju na nejtěžší obtížnost a celkem peklo. Citovat
headhot Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 tak trofeje jsou zde tezke,ale maji smysl. Donuti te odhalit 100% hry Citovat
Umberto Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 tak trofeje jsou zde tezke,ale maji smysl. Donuti te odhalit 100% hrySmysl určitě mají a taky se o to snažím to dát na 100%. Citovat
pilulkin Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 V TLOU je sice trophy list naprosto bez nápadu, ale alespoň tam není žádná vyloženě nesmyslná trofej. Teda kromě těch šílených MP DLC trofejí, který bez boostování těžko někdo dá. Citovat
Navrc Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 Mp me prijde asy a akorat prezit tech 12 tydnu je hc jediny :) Citovat
pilulkin Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2014 Aha, tak koukám, že v PS4 verzi jsou ty MP DLC trofeje už lehký, u PS3 verze tam je totiž navíc podmínka "without dying". Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 Nevie niekto poradit,chvilu po tom,ako som zacal hrat len s Ellie sme isli do opusteneho mestecka,kde bol na ulici trezor...Ked okolo neho prejdem,cervenym mi vypise ze potrebujem kombinaciu,neskor sa v pribehu tam vratim,ci kombinacia je niekde v mestecku a musim ju najst...??? Citovat
Panther Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 Ano musis lokaci toho najdes na Ign.com Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 Este raz a pomaly,kam musim...??? Citovat
pilulkin Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 http://www.playstationtrophies.org/game/the-last-of-us-remastered/guide/# A asi by měl někdo přejmenovat název tématu. Hra se jmenuje TLOU Remastered a vzhledem k aktuální DLC politice Naughty Dogu to nebude "Complete edition" ani omylem Citovat
Dweightee888 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 http://www.playstationtrophies.org/game/the-last-of-us-remastered/guide/#A asi by měl někdo přejmenovat název tématu. Hra se jmenuje TLOU Remastered a vzhledem k aktuální DLC politice Naughty Dogu to nebude "Complete edition" ani omylem No, oni ty mapy dávají aspoň zdarma(ty dvě nové), takže zatím bych tohle neříkal. Citovat
pilulkin Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 No tak zadarmo je dávají jen proto, aby odčinili problémy s matchmakingem, jinak měly být normálně za prachy. A nejvíc mě dojalo, že týden po vydání PS4 verze začali chrlit nové DLC čepice, které nejsou na disku a ani se už na ně nevztahuje season pass. Citovat
Dweightee888 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 Bylo jasně psáno, co v season passu bude zahrnuto, tudíž tohle není nic špatného. Dále je potřeba říct, že problémy s hrou má naprosto každý, podívej se na Battlefield a podobné, čistě MP hry...zase jen kritika a to i za věci zdarma... Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2014 Musíš jít na youtube...... Uz som zistil,dik... Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2014 Da sa neako zvacsit batoh,teda aby sa tam viac veci zmestilo...??? Citovat
Umberto Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Da sa neako zvacsit batoh,teda aby sa tam viac veci zmestilo...???Ne nedá, není to potřeba. I když hraješ na nejtěžší obtížnost tak se to dá s touto kapacitou Citovat
RiderMaza Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Tak, tak. Při nejtěžší obtížnosti bude batoh většinou skoro prázdný. Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Ja som zo zaciatku nechaval veci,lebo som mal plny ruksak a vsetko naplno vyrobene a teraz mam skor opacny problem... Citovat
Umberto Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 A na jakou hraješ obtížnost, pokud na easy tak bych to vůbec neřešil protože všude se pořád válí spousty věcí na výrobu, ale na nejtěžší nenajdeš skoro nic. Citovat
peto.vac Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Na normalnej/strednej kedze je toto moja prva konzola a pri tejto hre sa ucim to cele vobec ovladat... Citovat
Umberto Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2014 Na normalnej/strednej kedze je toto moja prva konzola a pri tejto hre sa ucim to cele vobec ovladat...Neměj strach do toho se časem dostaneš a příjde ti to vše automatický. Jestli budeš hrát i na nejtěžší+ tak tam se naučíš jak postupovat i když tě párkát zabijou...to k tomu patří:-) Držím každopádně palce. Já teď už dohrávám mulťák , chybí mi poslední dvě trofeje : dohrát 12 týdnů přežití za světlonoše a bandyty...xrovna jsem v 9 týden za bandyty. JInak je to opravdu boží hra. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.