mekin Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Ahoj nevite nekdo proc se mi pri kopirovani her do rgh xboxu pres ftp vzdycky odpoji a prestane kopirovat po chvilce? delam to pres total commander driv mi to chodilo v pohode neodpojovalo se to, ale ted mi to nejak nejde. zkousel jsem i FileZilla Client. a to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Nastav v TC Pouzit pasivni rezim prenosu (jako webovy prohlizec) a zkus to jak se to bude chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Březen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 (upraveno) Nastav v TC Pouzit pasivni rezim prenosu (jako webovy prohlizec) a zkus to jak se to bude chovat. heled to tam prave mam zaskrtle porad. me se to kopirovani vzdycky zasekne. Upraveno Březen 30, 2014 uživatelem mekin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.