mekin Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Ahoj nevite nekdo proc se mi pri kopirovani her do rgh xboxu pres ftp vzdycky odpoji a prestane kopirovat po chvilce? delam to pres total commander driv mi to chodilo v pohode neodpojovalo se to, ale ted mi to nejak nejde. zkousel jsem i FileZilla Client. a to samy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubis1 Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nastav v TC Pouzit pasivni rezim prenosu (jako webovy prohlizec) a zkus to jak se to bude chovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekin Posted March 30, 2014 Author Report Share Posted March 30, 2014 (edited) Nastav v TC Pouzit pasivni rezim prenosu (jako webovy prohlizec) a zkus to jak se to bude chovat. heled to tam prave mam zaskrtle porad. me se to kopirovani vzdycky zasekne. Edited March 30, 2014 by mekin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts