houba2007 Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 http://www.zing.cz/novinky/4692/novy-update-pro-xbox360-startuje-dnes O čem už ale Microsoft mlčí je, že se kompletně přepíše firmware mechanik a zamezí tak pirátům, aby si užívali svých pálených her. Je to pravda ???? Mám LT 3.0 můžu to stáhnout ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 já ho udělal a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 pálený hry ti fungují ????? dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 mne to prepsalo FW a nemuzu hrat ani paleny, ani originalni!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) to je blbost - originálky by jít měly nekdoa - neměl jsi náhodou LT 2.0 ????????????? Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem houba2007 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Já to udělal a fungujou mi jak pálený, tak originální :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Ten článek je z roku 2011!!! http://www.zing.cz/novinky/4692/novy-update-pro-xbox360-startuje-dnesO čem už ale Microsoft mlčí je, že se kompletně přepíše firmware mechanik a zamezí tak pirátům, aby si užívali svých pálených her. Je to pravda ???? Mám LT 3.0 můžu to stáhnout ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 to je možný omlouvám se ale update my na Xboxu vyskočilo - tak můžu dát nebo ne ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Jak říkám, je to hodinu co jsem ho nainstaloval. Vše OK, nic se nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 OK jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Houba tak jak si dopad dej vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 vše ok vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.