Lubos21 Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Ahoj vím, že už o tomhle problému tady je hodně témat, ale já je všechny prohlédl a řešení jsem nenašel. Měl jsem v Library asi 20 her. Zničeho nic se mi 5 někam ztratilo. Zkoušel jsem v MANAGE GAME PATHS smazat cestu a znovu nastavit a nic, dále nastavit různou hodnotu scanu a nic. Zkoušel jsem cleer data a taky nic. Ale hry tam evidentně jsou. Je proto nutné nastavit pro každou hru zvlášť cestu? Dík za pomoc :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos21 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Zkoušel jsem například motogp. Nastavil jsem cestu navíc a to do adresáře hry a nezobrazila se. Přitom v nxd je hra vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 To mi ted dela taky..koupil jsem si vetsi externi disk (500gb). Naformatoval na Fat32, vsechny hry prehral na nej, dal do xka. Vsechno se ve File manageru nacetlo, nastavil jsem cesty a zadny scan neprobehne..nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Zkuste spíš reinstall FSD, když ani clear data nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 A neaktualizovali jste DB a nenahravali jste novy DashLaunch 3.12? Mel jsem to same,zobrazovali se mi obaly od starsich her pred aktualizaci a nove ne! Spust DashLaunch (z FSD,Spravce souboru,DashLaunch,Installer,default.xex)a v Network dej liveblock=enabled a livestrong=disabled a nebo stahni soubor launch.ini z Xka a edituj ho v PC a zmen ty hodnoty rucne a nakopiruj zpet do Xka Pak vyjed z dashlaunche Beckem,najede FSD a zkus znova dat refresh artwork,mi to pomohlo,mel jsem u obou hodnot enabled a to blokovalo stahovani obalu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CFNaksov Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Tak super opravdu to dělá volba LIVESTRONG v dashlaunch. Po nastavení na disable to při ručním znovunačtení obal načetlo. Jinak hromadně je potřeba cestu odebrat a znovu přidat. Super, moc díky, rada k nezaplacení :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.