kody333 Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Cau , mam takovy problém ,v patek jsem se dival na ucet a oselo mi 180 kc na ps network ,ale ja jsem nic neposilal ,ztrhlo jse mi to samo z ucu a nemam to jako trvaly pikaz v bance ,je mozne ze když jsem to jednou zaplatl ,ze to chodí automticky to se mi nelibi :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Nevím jak to má Ps4 ale u ps3 se dají vypnout automatické platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Cau ,mam takovy problém ,v patek jsem se dival na ucet a oselo mi 180 kc na ps network ,ale ja jsem nic neposilal ,ztrhlo jse mi to samo z ucu a nemam to jako trvaly pikaz v bance ,je mozne ze když jsem to jednou zaplatl ,ze to chodí automticky to se mi nelibi :cry: Je to automaticky a jde to vypnout primo pres PlayStation a nebo taky pres net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Kde se daji zrusit ty automaticke platby? Nikde jsem to nenasel. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Kde se daji zrusit ty automaticke platby? Nikde jsem to nenasel. Diky Na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/confirm-sso!input.action. Account - Wallet - Wallet Settings - Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content /NO/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Cau ,mam takovy problém ,v patek jsem se dival na ucet a oselo mi 180 kc na ps network ,ale ja jsem nic neposilal ,ztrhlo jse mi to samo z ucu a nemam to jako trvaly pikaz v bance ,je mozne ze když jsem to jednou zaplatl ,ze to chodí automticky to se mi nelibi :cry: To jsou totiž podvodníci a zloději:flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 ano je jestli to tak nechceš musíš to vypnou,tak to má i xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 tak tohle se stalo i me dnes. Aktivoval jsem si na 14 dni zdarma a rikal jsem si ze to v prosinci zaplatim na 3 mesice nebo rok....protoze PS4 bude az pod stromeckem pro syna....a dnes mi prislo ze si to strhlo 180Kc. Vyreklamovat to asi nepujde...co? Vzal bych to na delsi obdobi... Ale co me yarayi a potreboval bzch radu... Pri zalozeni uctu jsem musel poslat do penezenky jeste 150Kc. Ale dnes si to krome platby za PSN+ strhlo i dalsich 150 kc....ale v uctu nevidim 300kc ale jen 120 a to jsem nic nekupoval....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Kucííí, když využiju zadání 1 měsičního free kódu chce to vyplnit údaje o platební kartě . Kde pak vymažu tyto údaje o kartě v PSku nebo na PSN??? Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Už vyřešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Tak trochu využiju tohodle topicu k vlastnímu dotazu ohledně PS+. Chci se zeptat, přemejšlím, že si koupím PS+ na 3 měsíce (na zkoušku). Když si nechám poslat krabicovku z nějakýho eshopu tak mě to vyjde na 450 kč a musím čekat několik dní než mi to příjde. Ale když to koupím přímo přes PSN store tak to mám za 399 Kč a okamžitě. Rád bych teda zkusil ten PSN store, ale mám obavy, aby mi to nestrhlo z karty něco navíc. Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo to radši kupujete přes tu krabicovku? Jdou ty údaje o kartě smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 bud kartu dej a po nakupu smaz, plus v nastaveni account settings vypni viz vejs doplnovani penez na ucet, a poslendi moznost kup to na netu na obchodu kerej umoznuje poslani kodu pri platbe predem, nekery to tak maj, misto postovnyho to oni rozbalej a mailem ti napisou ten kod a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Já pres kartu kupují pokaždé nic vice se nestrhne přesně ta částka,vice se strhne pouze v případě ze by jsi kupoval něco levnějšího jde nejméně 150 Kč. A kdyby jsi měl obavi tak vymazat to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Ok, díky moc. Zkusím to asi přes ten PSN Store, pač mám od zítra volno a nechce se mi čekat buhví kolik dní na kód. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Zdar, tak já včera koukal že se mi sám taky prodloužil ps+. Přitom u této fukce mám zadáno NE. Nevíte jak je to možné? Když mám peníze přímo na účtu nejde to zakázat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 (upraveno) v psku nebo na webu... v nastaveni ci ve storu je services, a pak playstation plus (bude jich tam strasne moc tak najdes plusko) a je tam automatic renewal tak to musis vypnout.. to co nastavujes, je jenom jestli strhnout penize pro prodlouzeni (account settings wallet) edit tak jednoduchej postup je takovejhle: PS4: First navigate to your Image (Settings)and press the button. Navigate to the Image icon, and press the button. Next go to the [Account Infomation] option and press the button. Now choose the [services List] option and press the button. Highlight the selected service you would like to cancel and press the button. Highlight the line item marked as "Subscription" and press the button. The [Cancel Automatic Renewal] option is highlighted at the bottom of the screen. Press the button on your controller to cancel the subscription renewal. Upraveno Leden 20, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 v psku nebo na webu... v nastaveni ci ve storu je services, a pak playstation plus (bude jich tam strasne moc tak najdes plusko) a je tam automatic renewal tak to musis vypnout.. to co nastavujes, je jenom jestli strhnout penize pro prodlouzeni (account settings wallet) edit tak jednoduchej postup je takovejhle: PS4: First navigate to your Image (Settings)and press the button. Navigate to the Image icon, and press the button. Next go to the [Account Infomation] option and press the button. Now choose the [services List] option and press the button. Highlight the selected service you would like to cancel and press the button. Highlight the line item marked as "Subscription" and press the button. The [Cancel Automatic Renewal] option is highlighted at the bottom of the screen. Press the button on your controller to cancel the subscription renewal. Díky jak přijdu domů zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.