JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 http://www.ffpower.cz/sanctuary tady vznikl pokus, ale moc se to nechytlo, nicmene ptat se tam na cokoliv muzes. vetsinou se clovek nejvic dovi primo ve hre a nebo nejlepe ne teamspeaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Super :) děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Kdy budes ve hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Noo jedna se ps4 verzi a budu ji kupovat v pondělí....hned jak vyjde :P zkušenosti s mmorpg mám velké wow, lineage, gw tak to snad pochytim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Tak hlavne registrace na Ragnarok, muze se stat, ze ho chytnes zavreny, tak bud trpelivy - vetsinou rano otevreny. Registrovat postavu na jiny server nema smysl, CZ komunita je primarne na jedinem serveru a jakykoli server transfer by stal zbytecne penize. TS na PS4 jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Ok takže lidí co maj ps4 hrajou s lidma na pc ? Uuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Samozrejme, co jsi cekal? :) Je to multiplatform, tak jako byla a je FF XI. Predpokladam, ze PS4 umoznuje i klavesnici + mys, nebo ne? :D Urcite doporucuji jako lepsi alternativu ke gamepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 No myslím že klávesnice a myš není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Uprimnou soustrast, u end game je gamepad docela brutalni handicap. Ale jinak je to reseny celkem elegantne. Klavesnice ale urcite nejaka bude, vzdyt ta byla i k PS3. Jinak si moc nepochatujes. Ale tak team Speak na PS4 nejde instalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 :P na ps3 šla.....tady ete ne ale podle mě to půjde...časem :) popravdě. Jsem na to zvedavej jak to na gamepadu půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Klavesnice samozřejmě jde, koupil jsem si malinkou bluetooth a funguje dobře. Myš nejde a asi nikdy nepujde, částečně to řeší touchpad na gamepadu. Hra je samozřejmě crossplatform takže hrajou PC/PS3/PS4 na společných servrech. TS na PS4 nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 takže klávesnici akorát na chat že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Kuli tomu jsem ji kupoval a prisla me az po bete takze nevim jestli jde pouzit i na neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 taaak, už mačkam, bohužel ne na ragnaroku, ale až mi tam pujde vytvořit postava tak budu :) Mám pár otázek: 1. ty sub class se dělají od jakeho lvlu ? a dělají se normálně např u archer guild že 2. já jako lancer 10lvl se dočkám přestup na Dragoon kdy? 3. Profese jako je herb...mining atd.....se mužu naučit na jekem lvlu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Tak profese muzes menit libovolne po otevreni prvniho 10lvl (mining, archer a vse ostatni) na job prejdes az kdyz mas lvl30 na main classu a lvl 15 na secundarnim classu, v tvem pripade marauder a splneni prestupoveho questu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 A toho maraudera si mužů udělat třeba už teď na 12 lvlu? U marauderu v guilde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Jak jsem rikal predtim az udelas prvni lvl 10 a jeho pripehovej Q( jmeno si nepamatuju) tak muzes menit povolani na jakekoliv. Samozrejme se musis pridat do guildy toho povolani edit: tak je to asi lvl 10 quest v guilde tveho povolani kdyz koukam na net ale nejsem si jistej Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem corvikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Díky moc, je to trochu jiný než ostatní mmorpg. Co se mi líbí je ten duty finder :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Nevim jak ted ale predtim byl dost nepouzitelnej(trvalo dlouho nez nasel partu) a endgame dungeony stejne musis rucne sestavovat partu(ted uz mozna ne:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Max 5 min ....ale jde o to že mám low lvl, jsem zvedavej, jak to bude v průběhu hry :P jinak na ps4 ta grafika je noc hezká :) a ovládání pomocí gamepadu nemá zatím chybu. Klávesnici budu kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Jsi na Ragnaroku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2014 Nn bohužel ne, nejde mi tam vytvořit postava :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2014 Momentálně nemám přístup na pc tak otázka . Měsíční poplatky jdou platit i přes kreditku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2014 Nedelej si postavu jinde a proste si pockej. Nebo se ti snad chce platit za transfer mezi servery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 mam dotaz nevim jak ale neak se mi povedlo stahnout tu hru zadara(mozna to jde tak normalne nevim)na us uctu ma to 12GB pise mi to full game , zajima me jak to pak funguje dal,to vas to pak odkaze nekam koupit tu game card nebo to jde neak ve hre ?jeste teda nevim jestli mi to pujde spustit az se to stahne ale chci se optat dopredu diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.