spleskin Odesláno Duben 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Hru stahnes....ale nepůjde ti, beta je zavřená. Bude to po tobě chtít buď koupit z ps store hru. Nebo zadat kód na jejich webu....ale po pravdě nvm jakej kód. Asi to bude něco jako digi verze u blizzardu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 muze mi nekdo poradit jak funguje ten upgrade z ps3 verze mam vplanu koupit digi.verzi na us store ale nevim jestli mi to pujde predelat na ps4 verzi diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Ahojte, Planujem si zakupit FFRR, len predtym mam par otazok :). Podla konverzacie sa tu dost casto spomina server Ragnaroku, to je server kde hraju CZ a SK alebo vseobecne EU server kde je aj CZ komunita ?? A ked si hru kupim a budem vytvarat postavu mam tam moznost zvolenia si servera ?? A je mozne ze mi nepojde ? tak ako pisal spleskin ze mu tam nejde vytvorit postava ... Ide v podstate oto ze FF som nikdy nehral a chcel by som zacat a potrebujem nejaky server kde by boli cz popripade sk hraci aby mi vedeli poradit ak by som mal s niecim problem, alebo chodit spolocne dungy a vediet sa dorozumiet :) A dalsia vec ak si kupim hru momentalne som ju nasiel za 29,99€ mam v tej hre uz aj predplateny aspon jeden mesiac hrania ? alebo si uz musim ku hre kupit rovno aj time kupon ?? Dakujem Upraveno Duben 23, 2014 uživatelem Qudrist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Ahojte,Planujem si zakupit FFRR, len predtym mam par otazok :). Podla konverzacie sa tu dost casto spomina server Ragnaroku, to je server kde hraju CZ a SK alebo vseobecne EU server kde je aj CZ komunita ?? A ked si hru kupim a budem vytvarat postavu mam tam moznost zvolenia si servera ?? A je mozne ze mi nepojde ? tak ako pisal spleskin ze mu tam nejde vytvorit postava ... Ide v podstate oto ze FF som nikdy nehral a chcel by som zacat a potrebujem nejaky server kde by boli cz popripade sk hraci aby mi vedeli poradit ak by som mal s niecim problem, alebo chodit spolocne dungy a vediet sa dorozumiet :) A dalsia vec ak si kupim hru momentalne som ju nasiel za 29,99€ mam v tej hre uz aj predplateny aspon jeden mesiac hrania ? alebo si uz musim ku hre kupit rovno aj time kupon ?? Dakujem Měsíc zdarma tam je (30 dní) Postava na ragnaroku mi stále nejde vytvořit a to tu hru mackam ode dne vyjiti na ps4.... Jinak ovládání je.super ale pichl jsem tam myš a klávesnici a je to lepší :P kvůli psaní apod. A pokud maš zkušenosti s ostatními mmorpg, tak je to prostě jedno a to samé....stejný princip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) Diky za odpoved.... Len tak pre zaujimavost pre tych co hravaju pridajte sa na http://arealmreborn.blogspot.sk/ je to cz/sk komunita (a pre informacie rady atd. si pridajte komunitu na google+) Nick v hre mam Blood Hunter ak chcete pridajte si ma... Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem Qudrist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Ragnarok je nejcasteji otevreny rano-dopoledne. Aktualizuje se to 3x denne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Ragnarok je nejcasteji otevreny rano-dopoledne. Aktualizuje se to 3x denne. Nejsi náhodou na google+ v komunitě ff ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Mate hru koupenou ze store? Ja na to koukal a nechapu jakej je rozdil mezi verzi ze stoje za 800 oproti verzi na alze za 900 a nebo verzi za 1400 X.x Tak v tom mam bordel chci ji dnes koupit, ale nejak se v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) hraje niekto na ragnaroku ? pridaje si ma PSN: Qeram .. mozme poexpit atd. Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem Qudrist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2016 Hraje to ještě někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.