mike75 Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Decka mam dotaz,ja mam na ps3 ps plus ale muj kamarad to nemá. Jde mu tam nainstalovat muj nick s heslem aby mel moje ps plus ? Rozumitem mi ? jde to nejak udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Na kamarádově konzoli založíš nového usera a toho propojíš se svým účtem. Když si bude chtít kamarád stáhnout nějakou tvoji hru, tak se přihlásí pod tím novým userem, dá si stahovat hru a zase se přepne na svůj účet, na kterým pak může hru hrát (včetně získávání trofejí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Tak jestli to bude fungovat tak to je skvely,moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 fungovat to bude jen kdyz kamarad bude mit taky ps plus myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 fungovat to bude jen kdyz kamarad bude mit taky ps plus myslim tak to si myslíš blbě;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 Ahoj,tak jsme v new user zadali muj nick ale heslo to nechtělo a nejak nam to nejde,nevic na co mame kliknout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/account/associate.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 ok,super a dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Tak jsem postupoval podle tohoto navodu a docilil jsem jen toho ze to po me chtelo zmenu hesla na e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 (upraveno) Hm, tak to asi děláš něco špatně. Možná zkus ještě nějaký youtube video. Tohle je naprosto primitivní vytvoření novýho uživatele na PS3 a jeho propojení se stávajícím PSN (resp. SEN) účtem. Jeden by řekl, že na tom není co zkazit. v vybereš možnost "Use an Existing Account" a přihlásíš se pomocí svého emailu a hesla. Nick nikam zadávat nemusíš. Upraveno Duben 20, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Ja jsem to takhle delal,ten tvuj pvni odkaz byl vybony i pro me ja po matlo.Zaa jem tam muj e-mail moje heslo. Ještě se me to zeptalo na datum narozeni a pak me to odkázalo na muj e-mail. Tak jsem sel na e-mail,dostal jsem mail od sony s nejakou adresou,tak jsem na ni kliknul a tam bylo jen jedno jediny a to změna hesla.Tak jsem si zmenil heslo a cekal dal co bude a ono nic. Jen jsem si musel zmenit heslo na ps3,psVite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Jo a ten druhy si na ps3 udela user s mojim nickem a mělo by to fungovat ? Moooooc dekuji na hledani a namahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 a co by se stalo dat to první "Create a new account"jasne je o vytvořit ale to bych mel pk dva ucty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Decka mam dotaz,ja mam na ps3 ps plus ale muj kamarad to nemá. Jde mu tam nainstalovat muj nick s heslem aby mel moje ps plus ? Rozumitem mi ? jde to nejak udelat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.